Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xerox Iridesse – nove mogućnosti ispisa specijalnih efekata

Xerox Iridesse brzi je šesterobojni produkcijski pisač koji kombinira četverobojni tisak sa dodatne dvije specijalne boje (zlatna, srebrna, bijela ili lak), u jednom prolazu. Xerox Iridesse jedini je digitalni pisač koji može ispisivati metalik zlatnu ili srebrnu boju, CMYK i prozirnu boju u jednom prolazu.
“Stvorili smo pisač za ispis dosad neviđenih specijalnih efekata i uz to troškovno isplativih, a zahvaljujući pojednostavljenom radnom tijeku, klijentima nudi mogućnost proširenja ponude i prisutnosti na tržištu te unaprjeđenja poslovanja,” kažu u Xeroxu.
Iridesse uklanja potrebu za većim brojem strojeva i procesa obično potrebnih za tisak posebnih efekata i uzoraka te povećava kapacitet, što pridonosi rastu dobiti. Prema istraživanju InfoTrendsa, poboljšanje kod digitalnog ispisa može rezultirati brzim povratom ulaganja jer profitne marže pružatelja usluga tiska, kod tiska posebnih efekata mogu iznositi od 50 do čak 400 posto.
S dvije inline stanice za specijalne boje, korisnici mogu stvoriti vrlo unosne aplikacije sa spotnim bojama, metalik i mješovitim metalik gradijentima te poboljšanjima posebnih efekata i uzoraka. Zlatna i srebrna metalik boja mogu se koristiti samostalno ili staviti kao sloj ispod ili preko CMYK-a kako bi se stvorila jedinstvena paleta boja. Sloj čiste suhe tinte može se dodati za poboljšanje dimenzije ili teksture.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content