Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xerox predstavio XLS vakuumski uvlakač za Iridesse i Versant

Xerox je predstavio novi dodatak svojem portfelju – XLS vakuumski uvlakač velikog kapaciteta. Ovaj dodatak kupcima omogućuje unapređenje osnovnih mogućnosti strojeva Xerox Iridesse i Xerox Versant pri svakom poslu, čak i kod onih s duljim arcima.

Xerox napredna tehnologija vakuumskog uvlačenja osigurava poboljšano i pouzdanije uvlačenje medija, povećavajući produktivnost i funkcionalnost za ekstra duge arke (XLS). Dulji arci omogućuju klijentima da ponude nove aplikacije kao što su posteri, banneri, naslovnice knjiga, proširujući tako i profitni potencijal.

Nadograđeni Xerox XLS vakuumski uvlakač značajno ubrzava punjenje proizvodnih kapaciteta, primjenom vakuumskih tehnologija tijekom cijelog procesa – od odvajanja listova do umetanja papira. Osim toga, tehnologija koristi „shuttle“ glavu s jedinstvenim dizajnom čineći pogrešno uvlačenje više araka gotovo nemogućim. To uvelike izdvaja Xeroxovu vakuumsku tehnologiju od konkurencije.

“Xerox je usredotočen na pružanje prilagodljive tehnologije i rješenja koje pridonose povećanju produktivnosti našim klijentima,” kaže Tracey Koziol, viša potpredsjednica globalne ponude rješenja u Xeroxu.

Xerox XLS vakuumski ulagači velikog kapaciteta odmah su dostupni za Xerox Iridesse i Xerox Versant 4100. U najavi je i dostupnost za Xerox Versant 280.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content