Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Baltoro novi ink jet pisač iz Xeroxa

Xerox je predstavio Xerox Baltoro ™ HF ink jet pisač za tisak iz arka koji klijentima omogućuje ispis velikih naklada uz visoku kvalitetu i produktivnost. Baltoro HF je prvi Xeroxov proizvod koji koristi ovu platformu.

„Projektirali smo Baltoro HF iskorištavajući najbolje od naših iGen® i High Fusion ink jet tehnologija. Rezultat je revolucionarna platforma koja se širi u komercijalno ispisno okruženje i podržava visokokvalitetnu proizvodnju sličnu ofsetnom tisku ”, kažu u Xeroxu.

Uz inovaciju u svojoj srži, Baltoro HF je jedini entry-level stroj u klasi koji koristi automatiziranu inteligenciju za optimizaciju i održavanje kvalitete boje i slike u stvarnom vremenu. Automatizirana inteligencija, zajedno s High Fusion bojom i  Xerox High-Fusion Ink jet ispisnim glavama serije W, pruža istinsku kvalitetu slike visoke razlučivosti od 1200 x 1200 dpi bez potrebe za predobradom medija temeljnim otopinama ili premazima. Uklanjanjem potrebe za premazivanjem smanjuje se veličina uređaja, potrošnja energije i ukupni troškovi uz povećanje produktivnosti.

Baltoro HF također nudi dodatne prednosti koje štede vrijeme. Njegova brzina pridonosi povećanju produktivnost za više od 115 posto. Na prednjoj strani Xerox FreeFlow® Core automatizira rad na poslovima pripreme pripreme, dok Xerox FreeFlow Print Server omogućuje klijentima da dodaju nove poslove dok uređaj još uvijek radi.

Baltoro HF je sada dostupan za narudžbe u zemljama u kojima Xerox  posluje,  s namjerom da bude dostupan na globalnom tržištu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content