Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xerox Versant 4100 nakon sajma u Sarajevu otišao u studio Pixell

Svjedoci smo sve većeg broja klasičnih, ofsetnih tiskara koje u svoje proizvodne pogone kao podršku postojećoj proizvodnji instaliraju digitalne strojeve. Rješenja na tržištu je mnogo, a odabir ovisi o isključivo o potrebama i preferencijama klijenta.
Rješenje vrijedno pažnje je i Xerox Versant 4100 Press produkcijski printer u boji sa XLS Vacuum ulagačem papira koji podržava dimenziju papira od 1,2m. Radi se o uređaju koji ispisuje 100 stranica po minuti, a prilagodljiv je svakoj proizvodnoj okolini.
Nedavno smo ga imali priliku vidjeti na sajmu Print21 u Sarajevu gdje ga je predstavila tvrtka Abias koja je, između ostalog, ponosni nositelji Xerox MASP (Master Authorized Service Provider) licence i najvišeg priznanja bonitetne izvrsnosti – Platinasto AAA.
Xerox Versant 4100 Press donosi niz hardverskih i softverskih unaprjeđenje u odnosu na prethodni model, Versant 3100.
Osobito se ističe automatizirana tehnologija nazvana Full Width Array (FWA), koja omogućuje automatsku kalibraciju i profiliranje zaliha. FWA poboljšava produktivnost jer, kako kažu u Xeroxu, eliminira zadatke koje pokreće operater uz veću produktivnost i kvalitetu.

Versant 4100 ima naprednu tehnologiju u boji koja osigurava da su otisnuti proizvodi s grafičkog aspekta još bolji i kvalitetniji. To uključuje tehnologiju Ultra HD rezolucije koja kombinira 1200×1200 RIP renderiranje sa 2400x 2400 dpi slikom na motoru.

Versant 4100 Press može ispisivati i na široki raspon medija različitih veličina i formata. Premazani i nepremazani papiri, svijetli papiri, naljepnice, posjetnice, sjajne brošure, naljepnice za prozore, izdržljivi/sintetički papiri, reljefni papiri, samo se neki. To znači da je podržan i široki raspon aplikacija i poslova. Što se gramature papira tiče, stroj podržava papire težine od 52 do 400 g/m2 nepremazanog i premazanog.

Xerox Versant 4100 izlože na sajmu u Sarajevu prodan je dugogodišnjem Xerox korisniku grafičkom studiju Pixell iz Bijeljine. Kažu, oduševili su ih noviteti koje je donio. Sve detalje donosimo u kratkom video intervjuu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content