PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Za biti Beyond CMYK, treba ići iznad i izvan njega

Kada je predstavljen prvi iPhone, nije bilo mnogo onih, osim naravno Stevea Jobsa, koji su vidjeli budućnost mobilnih telefona u kojoj sada živimo. Poanta je u tome da inovacije nekada nakratko nadmašuju tržište. Tada kupci neizbježno sustižu samu inovaciju. Upravo su takve inovacije uzbudljive i potrebne. Dakle, kako bi ubrzali ciklus usvajanja inovacija, kupci moraju što prije shvatiti umijeće mogućeg te na koji način točno im skok naprijed može pomaknuti posao na bolje.

Odgovarajući izumi Stevea Jobsa u vrijeme kada su se pojavili i nisu toliko različiti od onoga gdje su Xerox i naša industrija trenutačno s Beyond CMYK-om. Ne radi se samo o korištenju posebnih boja za dodavanje bogatih slojeva i ukrasa koji upadaju u oči, a koji se kreću od metalik i fluorescentnih do bijelih i prozirnih. Ne radi se samo o gotovo neograničenim aplikacijama koje idu od posjetnica i ulaznica, preko izravne pošte i razglednica do pozivnica i omotnica. Nije sve u  činjenici da se sada sve to može ispisivati digitalno s nevjerojatnom ofset-ekvivalentnom kvalitetom. Ne radi se o ispisivanju lijepih slika. Radi se o vrlo različitoj budućnosti. Radi se o tome da klijentima pruže alati i resursi potrebni za postizanje aplikacija koje donose promjenu.

Beyond CMYK aplikacije za ispis povećavaju vidljivost. Utječu na ono što se prvo pogleda i vidi. Produljuju vrijeme zadržavanja, potiču ponovni angažman i diferenciraju vaš proizvod na tržištu.

Xerox nudi široki asortiman rješenja i pisača Beyond CMYK, pružajući korisnicima, bez obzira na veličinu, priliku za poboljšanje digitalnog ispisa. To uključuje CMYK+ adaptivne setove koji korisnicima omogućuju proširenje na opcije Beyond CMYK uz maksimiziranje njihove investicije u postojeću opremu.

Zašto kupci, da bi bili Beyond CMYK, trebaju ići iznad i izvan njega pročitajte u online izdanju Print MagazinaNajnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content