Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Za fleksibilnu i brzu doradu tu su profesionalni sistemi Summa i Flexa

U trećem ovogodišnjem broju Print Magazina, gosp. Marko Marinković, direktor Sitotehnika/ST Graf grupe napravio je zanimljiv osvrt na doradna rješenja iz njihovog portfelja – Summa i Flexa.

„Summa F Serija odlično je rešenje za doradu štampanog materijala u izradi inovativnih reklama, uzoraka, aplikacija za pakovanja, kutija i još mnogo toga. Uz sve veći raspon alata i opcionih dodataka ovo je prvoklasno rešenje za doradu i izradu gotovog proizvoda sečenjem.
Ovi napredni flatbed sekači projektovani su za sečenje različitih pločastih krutih materijala, kao i rolni. Multifunkcionalna glava za sečenje, veliki izbor modula i alata i mnoge opcije za rukovanje medijima doprinose svestranosti i fleksibilnosti dorade. Serija Summa F, napravljena da raste zajedno sa vašim poslovanjem“, istaknuo je gosp. Marinković.

Što se sve može napraviti na Summa CNC cutteru?


„Sitotehnika d.o.o. iz Beograda, kao Summa distributer za regiju, radi prodaju, instalaciju, obuku i servis Summa uređaja. Pokrivamo kako uređaje manje širine radnog stola 160cm, tako i modela sa radnom pločom 3,2x2m. Sve sa beskonačnom konvejer trakom.

Ova CNC mašina služi da od štampanog materijala napravi gotov proizvod. Pomoću Mimaki UV flatbed štampača JFX200EX ili JFX500 možete odštampati željeni dizajn na kartonu, peni, PVC ploči, drvetu, foreksu, pleksiglasu, a pomoću Summa F1612 flatbed sistema, koji je opremljen optičkim sistemom prepoznavanja markera za izuzetnu preciznost sečenja prema konturama, možete iseći materijal na željenu dimenziju koji je dalje spreman za montiranje i sastavljanje.

Summa sistemi pored sečenja kartona, pena, PVC ploča, mogu raditi i v-rez za savijanje na primer alubonda, bigovanje za savijanje kartona, rutiranje tvrdih materijala sa burgijom kao što su pleksiglas, drvo, forex PVC ploče, sečenje veralita, polikarbonata i sl. Pored svega toga, Summa može ricovati samolepljive folije, prosecati magnete i sve druge grafičke materijale iz rolne, potpuno automatski zahvaljujući konvejer traci za neprekidan rad“, pojasnio je gosp. Marinković.

Flexa Miura Plus za brzo i precizno rezanje iz role

„Miura Plus je mašina firme Flexa za sečenje i doradu visokih performansi po X i Y osi te za sečenje fleksibilnih materijala sa automatskom vertikalnom korekcijom sečenja. Kombinuje horizontalno i vertikalno sečenje za najbržu završnu obradu štampanih i neštampanih rolni. Kontrola ivica garantuje savršeno ravno sečenje i doradu rolne materijala“, navodi gosp. Marinković.

Kako nam je rekao, Miura Plus dorađuje role folije, blue back ili city light papir, reflektirajuće folije, vinile, magnete, printane folije, praktično sve iz role. 50 metara dugu rolu izradi za manje od 5 minuta. Zahvaljujući tome vrlo brzo moguće je imati spremne bilboarde, plakate, postere, tapete, vinil, polikarbonatne folije, canvas i još mnogo toga u formatu koji trebate.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content