Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Za nove iskorake u poslovanju Studio Gost odabrao je HP Latex 700W

Studio Gost splitska je tvrtka koju čini tim mladih i ambicioznih ljudi. Bave se izradom svijetlećih reklama, 3D natpisa te tiskom velikih formata. Tvrtka posluje od 2016. godine i od tada kontinuirano ulažu u strojeve i opremu. Cilj im je, kaže nam gosp. Goran Sulić, koji je zajedno s gosp. Stipom Milinom vlasnik tvrtke, ostati na istoj razini kvalitete bez obzira na opseg posla.
U strojni park ulagali su i lani te im je pred sam kraj prošle godine stigao HP Latex 700W. Isporučila ga je i instalirala tvrtka Fortuna Digital. Posjetili smo ih kako bi čuli njihov priču i iskustva s HP Latex tehnologijom.

HP Latex 700W nije vaš prvi susret s HP Latex tehnologijom.

Tako je. Od samog početka poslovanja radimo s HP Latex tehnologijom te smo joj s ovom investicijom i dalje ostali vjerni. Kada ste s nečim zadovoljni, nema razloga za promjenom. Ranije smo radili na modelu HP Latex 310 tako da nam je latex tehnologija poznata. No, u pogledu mogućnosti nema usporedbe s HP Latex 700W.

Koje karakteristike stroja su vas najviše ponukale na investiciju?  

Ono što nas je najviše ponukalo na investiciju je kvaliteta ispisa, tisak na translucentnoj foliji i backlight platnima, s obzirom da se taj dio odnosi na izradu samih reklama što je jedan od naših ključnih poslova. To sa starim strojem nije bilo izvedivo na ovakav način.

Koje poslove sada možete bolje i kvalitetnije odrađivati?

Kao što sam već rekao, sada smo u mogućnosti bolje odrađivati tisak vezan uz svijetleće reklame jer prije nismo mogli dobiti tako kvalitetan otisak. Otisak napravljen na novom HP Latex 700W pruža živopisne boje i fine detalje slike i teksta.
S novom investicijom u HP Latex 700W dobili smo mogućnost znatno kvalitetnijeg i bržeg ispisa te ispisa šireg formata. Značajne iskorake moći ćemo napraviti i zbog opcije tiska bijele boje zahvaljujući kojoj možemo proširiti ponudu za naše klijente.
Sve u svemu, vjerujemo da ćemo zbog opcija koje smo dobili i vrhunske kvalitete koju sada možemo postići proširiti i bazu kupaca.

Što biste izdvojili kao najznačajnije prednosti ovog printera?

Najznačajnije prednosti novog printera definitivno su tisak bijele boje, format ispisa, brzine ispisa te, kako sam veće rekao, što se nas tiče mogućnost ispisa na translucentnoj foliji i backlight platnima što uvelike doprinosi našoj konkurentnosti u izradi reklama.

Stroj je isporučila i instalirala tvrtka Fortuna Digital s kojom već dugo surađujete. Kako je prošla instalacija te kako ocjenjujete suradnju?

Instalacija je prošla jako dobro, bez ikakvih poteškoća, stručno i brzo. S Fortunom Digital poslujem duže od 15 godina. Suradnja je oduvijek bila jako dobra, profesionalna i korektna te smo iz tog razloga i nakon osnutka vlastite tvrtke 2016. nastavili raditi s njima. Kroz godine su se iskazali kao zaista pouzdan partner, uvijek dostupni i susretljivi te brzi u rješavanju nedoumica i eventualnih problema.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content