Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Danas počinje Adria/Balkan Wrap Star Zagreb

Danas i sutra, 12. i 13. 9. održava se treće po redu regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star Zagreb.
Domaćin ovog zanimljivog i uvijek iznimno dobro posjećenog eventa je Muzej oldtimer automobila Ferdinand Budicki koji se nalazi u sklopu trgovačkog centar Westgate u Zaprešiću, a 3. ABWS tijekom dva dana donosi bogat i raznolik program.

Ono što će tijekom dva dana zasigurno privući najveću pažnju je natjecanje u obljepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star na kojem će svoje vještine i spretnost pokazati i snage odmjeriti osam odličnih wrap majstora iz Hrvatske i Slovenije.
Natjecatelji će pri obljepljivanju, kao i prva dva puta, koristiti cast foliju Avery Dennison koju je za potrebe natjecanja sponzorirala tvrtka Fortuna Digital, distributer folije, dok se za tisak folije i ovaj put pobrinula tvrtka Epson otisnuvši sve potrebno na pisaču Epson SureColor SC-S serije.

Uz natjecanje u obljepljivanju vozila očekuju Vas i izložbeni prostori 11 tvrtki na kojima ćete imati priliku vidjeti ponudu folija i ostalih materijala renomiranih svjetskih brendova. Svoju ponudu predstavit će: Fortuna Digital, Epson, Radin Grafika, Dipa, LLumar, Foliatec, Linea design, Replay-Olfa, Trgo fortuna, Manus Dei, Car Foil Shop i Mr Clipart. Više o tome što će predstaviti, pogledajte ovdje.
Sudionici i tvrtke partneri trećeg po redu eventa AB Wrap Star pobrinuli su se i za vrijedne nagrade koje će ovaj put biti dodijeljene ne samo natjecateljima, nego i posjetiteljima. Tako će njemački proizvođač profesionalnih fenova Steinel dva posjetitelja nagraditi s profesionalnim fenom Steinel.

Uz natjecateljski i izložbeni, 3. ABWS donosi i Vinyl akademiju, odnosno edukacijski dio programa tijekom kojeg će biti održano jedanaest različitih predavanja i praktičnih radionica vezanih uz aplikaciju folija pri obljepljivanju vozila, zidova, podova, stakla i namještaja. Posjetitelji će imati priliku okušati se i u samostalnom lijepljenju folija na modelima stolica uz aktivnu pomoć prezentatora. Program pogledajte ovdje.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju putem naše web stranice www.print-magazin.hr!

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content