Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zadnja prilika za besplatnu ulaznicu

Jedini sajam u Italiji koji je posvećen tehnologijama ispisa za industrijsku proizvodnju, InPrint Italy, otvara svoja vrata sljedeći utorak, 20.11. i traje do četvrtka, 22.11. Brzi razvoj događaja u tehnologiji industrijskog tiska stvara nove, velike mogućnosti u mnogim proizvodnim sektorima. Na sajmu će tako biti predstavljena najnovija rješenja za funkcionalne, dekorativne i ambalažne aplikacije. Moći ćete se upoznati sa preko 120 izlagača, kako iz inovativnih malih i srednjih poduzeća, tako sve do velikih međunarodnih tvrtki i saznajti više o najnovijim inovacijama sudjelovanjem na raznim radionicama, konferencijama i tehničkim prezentacijama tijekom tri dana trajanja sajma. InPrint Italy okuplja specijalizirane dobavljače i proizvođače, kooperante i pridružene tvrtke.

Ulaz na sajam je besplatan ako se unaprijed prijavite – tako ćete izbjeći plaćanje ulaznice od 30€ i pojednostaviti svoj ulazak na sajam.

Registrirajte se za besplatnu ulaznicu!

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content