Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Muzej automobila Ferdinand Budicki domaćin 3. regionalnog natjecanja u obljepljivanju vozila

Wrapping vozila je samo mali segment upotrebe folije u našim životima. Folija je posvuda oko nas, a ima dekorativna i funkcionalna svojstva. Wrap vozila je jedan od najzahtjevnijih zadataka koji je stavljen pred osobu koja se bavi apliciranjem folija na predmete, ali i izazov proizvođačima folija koji trebaju proizvesti foliju visoke otpornosti na vanjske utjecaje i visoke estetske vrijednosti.

Treće regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila, koje će se održati 12. i 13.09.2018. godine u Muzeju automobila Ferdinand Budicki, u sklopu trgovačkog centra Westgate pokraj Zaprešića, okupit će najveće svjetske brendove ovog segmenta industrije na jednom mjestu.

Za razliku od prva dva natjecanja koja su održana u prvom dijelu godine u Vrdniku (SRB) i Sarajevu (BiH), treće natjecanje će imati naglašeni edukativni karakter. Uz dva dana natjecanja najboljih profesionalaca iz regije, proizvođači folija su pripremili treninge iz različlitih tehnika wrapinga.

Posjetitelje očekuju dvodnevne prezentacije ljepljenja folija, pravilne pripreme različitih podloga za ljepljenje, prezentacije novih svojstava folija. U ova dva dana druženja posjetitelji će imati priliku saznati mnoge detalje o ovoj grani grafičke industrije, iako je wrapping svojim širokim uporabnim mogućnostima ušao i u druge industrije poput građevinarstva, autoindustrije ali i u mnoge druge segmente našeg svakodnevnog života.

Osim edukacija, natjecateljski dio će biti podijeljen u dvije skupine – obljepljivanje vozila i zatamnjivanje stakala. U skupini obljepljivanja vozila, natjecatelji će se boriti za odlazak na europsko prvenstvo u obljepljivanju vozila u Dusseldorf. Prva nagrada u ovoj kategoriji je novčana, u protuvrijednosti od 500€, dok se za drugu nagradu pobrinulo poduzeće Trgo Fortuna koje će nagraditi drugog natjecatelja s vrijednim poklonom “Tool Bag Kit” španjolskog proizvođača Plast Grommet.
U kategoriji zatamnjivanja stakala, poduzeće Llumar će organizirati natjecatelje koji će pokazati svoje vještine u ovom atraktivnom poslu.

Natjecatelji AB Wrap Star natjecanja će koristiti vrhunske cast folije i laminacije proizvođača Avery Dennison. Avery Dennison je zauzeo lidersku poziciju u ovom segmentu industrije a svojim inovacijama osiguravaju korisnicima lak i jednostavan način apliciranja folija. Uz jednostavnost apliciranja, fokus Avery Dennisona je na visokoj trajnosti folija i atraktivnom dizajnu kojim stvaraju trendove u svijetu automobilske industrije, uređenja interijera ili brendiranja.
Dizajn korišten u natjecanju će biti ispisan s pisačem Epson SureColor SC-S60610. Epson je, sa svojom tehnologijom ekosolventnih pisača, prepoznat od wrap zajednice kao proizvođač vrlo pouzdanih, kvalitetnih i ekonomičnih pisača u wrap segmentu poslovanja. Iznimna kvaliteta ispisa postignuta korištenjem Epson PrecisionCore TFT ispisnih glava te izbor konfiguracije boja u kojoj je moguće koristiti i srebrnu te bijelu boju, otvara široke mogućnosti dizajnerima u stvaranju zapaženih aplikacija.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content