Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zaljubljenicima u car wrap nova prilika za usavršavanje

Fortuna Digital najavljuje wrap treninge u Beogradu i Zagrebu

Sajmovi Print21 u Sarajevu i Ljubljani potvrdili su nam da interes za car wrap (obljepljivanje automobila) ne jenjava. U popularnom wrap kutku tvrtke Fortuna Digital gužva je bila cijelo vrijeme tijekom održavanja sajma u oba grada. Svjetski poznati wrap trener Dimas Brasil za sve zainteresirane vodio je zanimljiv trening i upoznavao prisutne s tajnama dobrog wrapa.

Iz tog razloga u Fortuni Digital odlučili su organizirati novi car wrap trening za sve one koji su propustili priliku na nedavnim sajmovima ili su željni naučiti još više o ovoj inspirativnoj tehnici.

Wrap treninzi održat će se:

Treninzi su jednodnevni i moguće se prijaviti za jedan od dva navedena datuma.

U Beogradu se wrap trening održava prvi puta i u Fortuni su sigurni, na osnovu dosadašnjeg iskustva da će interes biti ogroman, a reakcije posjetitelja sjajne.
U studenom prošle godine FD održala je u Zagrebu wrap trening te je zbog odličnih reakcija sudionika i velikog interesa na sajmovima u Sarajevu i Ljubljani odlučila ponoviti ovo sjajno iskustvo i ove godine.

Naime, iako wrap više nije tako mlada tehnika, na našem području još uvijek ne postoji organizirana edukacija za ovaj posao. FD odlučila je stoga sudionicima približiti najbolje primjere iz prakse uz vrhunskog trenera te uz odličan materijal brenda Image Perfect.

Po završetku treninga u Zagrebu svaki posjetitelj dobiva vaučer u iznosu 110€.

Image Perfect 2D Wrap SuperGlide folija

Brend Image Perfect novo je ime u Fortuna Digital portfelju. Obuhvaća materijale za wrap auta i autografiku, ravne i blago zakrivljene aplikacije, indoor i outdoor aplikacije te signage.

ImagePerfect™ 2578PA 2D Wrap SuperGlide materijal uključuje poseban bijeli, sjajni film za wrap na vozilima s 2D udubljenjima. Ono po čemu se razlikuje od ostalih proizvoda jest SuperGlide i PerfectApply tehnologija za jednostavno pozicioniranje i nanošenje bez mjehurića, u jednom koraku.
Više o samom postupku možete pogledati na linku

Svjetski poznati wrap trener

Oba treninga, I u Beogradu I u Zagrebu vodit će renomirani wrap trener Rainer Lorz iz Wrap instituta, kojeg na instagram profilu prati velik broj wrap zaljubljenika. Uvijek radi s entuzijazmom i osmjehom jer smatra da je to ključno za uspjeh u wrap industriji.

Posjetitelji će na licu mjesta moći vidjeti najbolje primjere iz prakse, imati priliku za konzultacije i savjete oko diferenciranja na wrap tržištu te dobiti inspiraciju za buduće poslovne aktivnosti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content