Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zastave i baneri na Svjetskom prvenstvu u Rusiji tiskani na Mimakiju

Mnoge najsuvremenije tehnologije, od VAR sustava do tehnologije gol linije bile su u pozadini uspješnog održavanja nedavno završenog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. No, još je jedna tehnologija pridonijela izgledu i osjećaju najvećeg nogometnog događaja godine – riječ je o digitalnom tisku.
Sergey Babenko, predsjednik je uprave ruske tiskare Simvol, koja je bila jedan od službenih proizvođača različitih oznaka za 21. Svjetski kup FIFA-e. Simvol je najveći ruski proizvođač zastava i državničkih simbola na bazi tekstila. Za zimske olimpijske igre 2014. u Sočiju također su otisnuli sve zastave i banere. Od osnutka 1996. do danas posao i proizvodni procesi jako su se razvili. Odskočna daska dogodila se 2004. godine kada su kupili Mimaki JV4 koji je 10 puta povećao brzinu tiska. Taj pisač koriste i danas.
Simvol je s vremenom dodao i niz drugih Mimaki pisača svojem portfelju. To uključuje Mimaki DS-1600 za izravan ispis na tkanini i TS34 za heat-transfer sublimaciju. Nedavno su kupili i Mimaki JV300. “Ovo je model koji će nam biti primarna proizvodna platforma u budućnosti”, komentirao je Babenko, jer, kako kaže, može zamijeniti sve ostale pisače koje imaju. Uz sve navedene pisače ponosni su i na Mimaki Tiger 1800B, produkcijski tekstilni pisač. Danas tvrtka na pet Mimaki pisača proizvodi široku paletu tekstilnih proizvoda, uključujući zastave, banere, zastavice i sportsku odjeću.  Godišnje odrade oko 40.000 poslova u nakladama od jednog do 10 tisuća komada.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content