Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zašto posjetiti DA! Event u Umagu?

Tri su ključna razloga za posjetu DA! Eventa u Umagu.

PREDAVANJA
Pripremamo Vam dva uzastopna dana prepuna edukativnih predavanja, rasprava o novim tehnologijama, kreativnom pristupu proizvodnji, analiza u kojem smjeru nam kreće tržište, statističkih podataka, poslovnih planova, kalkulacija o isplativosti investicija u nove tehnologije ili tehnološke procese, savjetovanja o pravovremenom investiranju i zamjeni stare tehnologije… Naši predavači će Vam ponuditi rješenja, a na Vama je da izaberete najbolji smjer za Vašu budućnost.

RADIONICE
Koncept DA! eventa je okrenut APLIKACIJAMA. Pripremili smo mnogo radionica gdje će Vam stručnjaci pokazati na koji način i Vi možete izvući maksimum iz Vama dostupnih tehnologija. Kombinirat ćemo različite tehnologije i proizvodne procese i sve fokusirati u “KREATIVAN PROIZVOD”.

PREZENTACIJE
Okupili smo sve najznačajnije predstavnike tehnologija na jednom mjestu. Prikazat ćemo Vam najnovija tehnološka rješenja i omogućiti Vam usporedbu benefita pojedinih tehnologija. Ispod jednog krova ćete se moći informirati o strojevima, repromaterijalu i tehnologijama. Omogućit ćemo Vam da Vaš fokus bude “GOTOV PROIZVOD”, a naši predavači će Vam prezentirati najkvalitetnije rješenje proizvodnje Vašeg proizvoda.

Pokrovitelj događanja: HRVATSKA UDRUGA SITOTISKARA

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content