Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zavirili smo u budućnost u Konica Minolta DIS-u

Prošli tjedan završili su dvotjedni Dani otvorenih vrata tvrtke Konica Minolta. Održavali su se od 5. do 16. 2. u prostoru Digital Innovation Squarea (DIS). Prostoru u kojem, kako kažu u Konica Minolti, tehnologija susreće inovaciju i koji je epicentar digitalne revolucije.

S idejom da inovacije pokreću svijet Konica Minolta već 150 godina predano radi na njima. Danas, Konica Minolta u Hrvatskoj, ali i globalno, kupcima nudi sveobuhvatna rješenja u gotovo svim granama industrije. Neke od njih su: inteligentno povezano radno mjesto,  office uređaji, IT rješenja, DMS sustavi, produkcijski i industrijski tisak, rješenja za inteligentni video nadzor i video analitiku, i još puno toga.

Svi koji su htjeli istražite napredne mogućnosti digitalne transformacije poslovanja koje u navedenim područjima nudi Konica Minolta, imali su priliku to učiniti kroz interaktivne prezentacije, radionice i individualne konzultacije sa stručnjacima Konica Minolte. I sve to u moderno opremljenom DIS-u.

Od rješenja za tisak, preko video nadzora do inteligentnog upravljanja informacijama

Dani otvorenih vrata bili su podijeljeni u dva dijela.
Prvi dio, odnosno prvi tjedan bio je fokusiran na All-In-One workflow u digitalnom tisku. To znači da su svi koji posjetili DIS dobili uviducijeli proces, od tiska preko dorade pa sve do finalnog proizvoda. Sve to bilo je moguće zahvaljujući uređajima dostupnim u DIS-u:

  • AccurioPress C12000 – visokoprodukcijski uređaj na bazi tonera, opremljen maksimalnom inline konfiguracijom
  • AccurioShine 3600 – visoko produktivan uređaj za embellishment s lakom
  • AccurioLabel 230 – rješenje za tisak etiketa malih, srednjih, ali i većih naklada
  • AccurioPrint C4065 – kompaktni entry level kolorni uređaj, s nizom opcija dorade
  • Scorpio digital cutter

Drugi dio, tj. drugi tjedan više je bio fokusiran na poslovnu efikasnost, odnosno na inteligentna video rješenja – MOBOTIX i FORXAI te M-Files DMS sustav za inteligentno upravljanje informacijama.
Napredna FORXAI inteligentna video rješenja pomažu u optimizaciji i automatizaciji proizvodnih procesa, detekciji nepravilnosti i nedostataka povezanih sa zaštitnom opremom koju nose zaposlenici.
MOBOTIX video rješenja sa svojim brojnim mogućnostima već su otkrili mnogi klijenti i na našem tržištu.  Mogućnost prepoznavanja lica do registriranja minimalnih termalnih promjena samo su neke od korisnih opcija.

Veliko zanimanje posjetitelji su pokazali za M-Files – DMS sustav za inteligentno upravljanje dokumentima. Omogućuje brz pristup, jednostavno upravljanje, i sigurnu kontrolu nad poslovnim dokumentima. S velikim zadovoljstvom o M-Files-u govorio je i gosp. Florin Dimulescu, partner managera za EMEA te Central & Eastern Europe regiju u tvrtki M-Files.

VIP dan

Poseban dan tijekom trajanja Dana otvorenih vrata svakako je bio VIP Dan namijenjen dugogodišnjim partnerima Konica Minolte, kupcima te brojnim dragim gostima. Među ekskluzivnim gostima, u Konica Minolti Hrvatska  iznimno su ponosni što je među uzvanicima bila i gđa Kazuyo Kubohori, prva tajnica Japanske ambasade.
Tom je prilikom sve prisutne pozdravila gđa Branka Domazet, predsjednica Uprava Konica Minolta Hrvatska. Uz zahvalu partnerima i kupcima čija podrška, povjerenje i suradnja, kako je rekla, čine temelj uspjeha Konica Minolte, posebno se zahvalila svim zaposlenima čiji su strast, trud i stručnost ključni čimbenici koji Konica Minoltu čine konkurentnom i inovativnom u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.
„Dobrodošli u prostor gdje su inovacije naša snaga, a tehnologija je put prema budućnosti“, zaključila je u svom obraćanju gđa Domazet.

Svi koji nisu bili u mogućnosti doći na Dane otvorenih vrata, iz Konica Minolte poručuju da su vrata njihovog DIS-a uvijek otvorena, dovoljno je samo da se javite na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content