Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Završen 2. tečaj za Operatere digitalnih tiskarskih strojeva

Na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu nedavno je uspješno završio 2. tečaj za edukaciju Operatera za rad na elektrofotografskim i ink jet strojevima. Tečaj se održavao od 26. do 30. 9., a nakon četverodnevne teoretske i praktične nastave uspješno ga je završilo svih pet polaznika.

To su: Filip Korić, Ember kamin d.o.o.,Velika, Marko Jandroković, Hard Jura d.o.o., Bjelovar, Ivan Malenica, Metis d.o.o., Zagreb, Damir Lukica, Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju, Zagreb i Damir Bencek, obrt za grafičke usluge Benc, Bjelovar.
Iskrene čestitke svima!

Tecaj_GRF_sudionici

Kako nam je rekao izv. prof. dr. sc. Igor Majnarić, voditelj i autor ovog zanimljivog edukacijskog programa, sljedeći termin, odnosno 3. tečaj planiran je za kraj veljače 2023.
S obzirom da je broj mjesta na tečaju ograničen, rezervacije termina i detaljnije informacije mogu se dobiti na e-mail: [email protected]

Tečaj za operatere digitalnih strojeva je kratki tečaj u trajanju od 16 školskih sati. Namijenjen je svima onima koji žele unaprijediti svoje rutine te polaznicima koji još nemaju nikakva znanja iz elektrofotografskog  i ink jet tiska. Znači, namijenjen je širokoj publici koja bi htjela više znanja iz područja digitalnog tiska.

Tečaj je podijeljen u dva dijela, a svaki uključuje 4 sata teorijske i 4 sata praktične nastave. S obzirom da je Katedra za tiskarske procese Grafičkog fakulteta opremljena sa strojevima Konica Minolta AcurioPress 3070 i UV LED ink jet pisačem Roland LEC 300, praktična nastava organizirana je na tim strojevima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content