Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Završena FESPA Eurasia 2017

Peto izdanje sajma FESPA Eurasia 2017 održano je od 7. do 10.12. u Istanbulu. Riječ je o sajmu najvećim dijelom posvećenom tisku velikih formata, sitotisku, tisku tekstila te signage segmentu.

Tijekom posljednjih pet godina, broj posjetitelja koji posvećuju ovaj sajam porastao je 18%, potvrdivši se time kao jedan od vodećih sajmova za tisak velikih formata i tekstila ne samo u euroazijskoj regiji, nego i u svijetu.

Zbog toga raste i broj posjetitelja pa je tako ovogodišnja FESPA Eurasia privukla oko 10 tisuća posjetitelja iz 70-ak zemalja svijeta te 120 izlagača, među kojima su bili i Mimaki, HP, OKI, Summa, Roland…Ono što je također vrlo bitno je struktura posjetitelja jer njih oko 40% izravno su uključeni u donošenje odluka.

Sudeći prema izjavama izlagača, zadovoljni su ovogodišnjem izdanjem, posebice zbog sve većeg broja posjetitelja izvan euroazijske regije, jer velikom broju njih to znači izlazak i bolju prepoznatljivost na globalnom tržištu.

U sklopu sajma održano je i natjecanje u obljepljvanju vozila, a najbolji je ponio titulu World Wrap Masters Eurasia champion.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti