Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Završena Grafima 2017

U Beogradu je od 27. do 30. 10. 2017. godine održan 39. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije- Grafima, koji je ispunio sva očekivanja izlagača i posjetitelja.
Na 3.500m2 sajamskog prostora, svoje je proizvode predstavio 71 direktni izlagač, među kojima je bilo i 9 izlagača iz inozemstva. Zapravo je svakom desetom to bila sajamska premijera na Grafimi. Kroz četiri dana, registriran je 7.231 posjetitelj.

Prvi utisci izlagača i posjetitelja su jako povoljni, kako u pogledu raznovrsnosti ponude, tako i u pogledu predstavljenih noviteta na grafičkom tržištu. Ukupno je na sajamskim štandovima predstavljeno više od 100 noviteta.

Ovogodišnji domaćin sajma bila je tvrtka Ricoh. Osnovu sajma je činio izlagački program ali je i ovogodišnji prateći program bio na visokom nivou. Naglasak je bio na grafičkom kontekstu i dizajniranju industrijske ambalaže.

Prema tradiciji su dodijeljena i priznanja- Zlatni, Srebrni i Brončani pečat, najuspješnijim izlagačima. Najveća priznanja za ukupnu kvalitetu su dobili Čugura print, Alfa Digital i Difol Digital.

Organizatori sajma Grafima se svima zahvaljuju na uspješnoj suradnji te vas očekuju i iduće godine, na sajmu Grafima 2018, kada će domaćin sajma biti tvrtka Epson.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content