Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Završena trideset i sedma GRAFIMA

Jedan od najznačajnijih regionalnih događaja ove godine je beogradska Grafima. Trideset sedmi Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije zatvorio je svoja vrata u subotu, 03.10. Više od 5000 posjetitelja imalo je mogućnost upoznati najnovije trendove u svijetu digitalnog i analognog tiska.

U odnosu na prošlu godinu,  broj izlagača je povečan za 25%,  tako da je ove godine na sajmu nastupilo 74 izlagača iz devet zemalja. Najviše izlagača je stiglo iz Srbije i okolnih zemalja, ali je bilo i poduzeća iz Velike Britanije i Portugala. Broj posjetitelja je povećan za 10%, a i kvadratura na kojoj su izlagači predstavili svoje proizvode je veća u odnosu na lanjsku Grafimu za 10%.
Veliki broj stručnih predavanja i međunarodni predavači bili su prilika da se nauči nešto više o tehnikama, materijalima i procesima proizvodnje.
Ovogodišnji počasni domaćin Grafime bilo je poduzeće ORACAL POLIKARBONATI. Poduzeće djeluje na tržištu Srbije i Crne Gore sa većim brojem poslovnica i preko pedeset zaposlenih stručnjaka koji osim prodaje, svojim znanjem i savjetima stoje na raspolaganju kupcima.
Tijekom sajma podjeljen je veći broj nagrada poduzećima koja su se istaknula tijekom godine u svojoj djelatnosti od grafičke proizvodnje ambalaže, tiska knjiga, časopisa, galanterije do predstavljanja najnovijih strojeva i softwarea.
Najveći broj izlagača od kojih smo tražili komentar, ovogodišnju Grafimu je ocijenio vrlo dobrom ocjenom i u organizacijskom i posjetiteljskom smislu.
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content