Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zbog zahtjeva brendova tiskare se okreću All-in-One rješenjima

Male naklade, on-demand proizvodnja, varijabilnost, brze promjene dizajna, kratki rokovi, dekorativni detalji koji će privući pažnju kupca samo su neki od zahtjeva koje vlasnici robnih marki stavljaju pred svoje proizvođače/tiskare, a tiskare pred svoje dobavljače tehnologija.
Zbog svih tih zahtjeva neophodna je prilagodba tiskara u tehnološkom smislu.
Tu na scenu stupaju digitalne tehnologije, važnost automatizacije i digitalne transformacije, odnosno All-In-One rješenja za digitalni tisak. Upravo ona mogu pomoći tiskarama da ostanu konkurentne i optimiziraju svoju proizvodnju.

Specijalist za All-in-One rješenja je tvrtka Konica Minolta. Njihova inovativna digitalna rješenja omogućuju da pod jednim krovom dobijete sve. Naime, kroz svoj portfelj digitalnih strojeva nude kompletno, vrhunsko rješenje – od proizvodnje do dorade.

Dio tih rješenja predstavit će i na nadolazećem sajmu Print21 u Zagrebu, kojeg je Konica Minolta, već drugu godinu, Zlatni Partner.
Predstavit će najnovije uređaje iz segmenta produkcijskog i industrijskog tiska, kao i novitete vezane uz rješenja za videonadzor, koji postaje sve veća potreba i u grafičkoj industriji.


Od strojeva i rješenja moći ćete vidjeti:

 • AccurioLabel230  – za vrhunski tisak etiketa
  Robustan i jednostavan za rukovanje i održavanje. Učinkovit, fleksibilan, širokih mogućnost zbog čega predstavlja savršeno entry level rješenje za ulazak u svijet digitalnog tiska etiketa (p.s. mogućnostima je rame uz rame s profesionalnijim i puno skupljim pisačima)
 • AccurioPress C7090 – pametniji ispis uz inteligentnu automatizaciju
  Inteligentna automatizacija (automatsko detektiranje vrste medija, konstantna kontrola intenziteta boja) unaprijeđene opcije završne obrade (in-line trimer), eco-friendly toner neke su od karakteristika s kojima ćete povećati iskoristivost i napraviti više poslova za kraće vrijeme
 • AccurioPrint C4065 – za one koji želi širenje na nova tržišta
  Rješenje koje lako i financijski povoljno može premostiti jaz između početne razine tiska u boji i produkcijskog tiska s istom kvalitetom otiska. Uz naprednu automatizaciju, produktivnost te brojne mogućnosti završne obrade, tiskarima su na dohvat ruke beskrajne mogućnosti
 • KONICA MINOLTA I MOBOTIX RJEŠENJA ZA VIDEONADZOR – zašto su kamere za videonadzor sve veća potreba u tiskarama?
  Između ostalog, MOBOTIX kamere omogućuju praćenje procesa rada, prostora, strojeva i zaposlenika te zajedno sa svojim custom made različitim rješenjima za praćenje i kontrolu, olakšavaju i osiguravaju maksimalne uvjete za postizanje što učinkovitijih radnih procesa, sigurnosti rada i minimiziraju sve troškove potencijalne opasnosti bilo kojeg radnog okruženja.

Posjetite ih 13. i 14. 4. 2022.u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma te poslušajte što vam savjetuju kako biste što lakše krenuli u smjeru rasta i digitalne transformacije!

Najnoviji oglasi
 • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content