Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zina Vas poziva na promociju Epson pisača

Tvrtka Zina d.o.o. već je dugi niz godina na tržištu i bavi se prodajom repromaterijala, strojeva i doradnih uređaja te nude obuku i servis zbog čega je u mogućnosti ponuditi cjelovito rješenje za profesionalni ispis.
U srijedu (23. 5.) i četvrtak (24. 5.), u svojem PRINT DEMO CENTRU u Ivanićgradskoj 60 u Zagrebu, tvrtka Zina prezentirat će novi Epson SC-F2100 DTG pisač za direktni tisak na majice i ostale pamučne proizvode.

Uz novi SC-F2100 pisač, pokazat će i ostala Epson profesionalna rješenja za ispis, uključujući Epson SC-S40610 (ekosolvent), Epson SC-F6200 (dye sublimacija) te pisače s bojama na vodenoj bazi namijenjene za ispis fotografija i probnih otiska.

Program prezentacija (srijeda 23. 5. i četvrtak 24. 5.)
10.30 – 11.00 Dolazak
11.00 – 11.20 Uvodno predstavljanje novog modela
11.20 – 12.30 Rad na pisačima (mogućnost ispisa vaših test fileova)
12.30 – dalje Druženje uz ručak i piće

Svi sudionici na prezentacijama imat će mogućnost kupnje novog SC-F2100 pisača po atraktivnoj, promotivnoj cijeni te popuste na ostale Epson pisače.

Prijave za dolazak na prezentacije možete poslati na: [email protected] ili [email protected] ili se javiti na telefon 01/2450-161.

Tvrtka Zina d.o.o. Vas poziva da dođete i uvjerite se na licu mjesta u razne mogućnosti i kvalitetu ispisa Epson pisača.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content