Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Živahna boja koralja Pantone je boja godine

Krajem svake godine, već 18 godina zaredom, Pantone Color Institute odabire boju godine, odnosno jednu nijansu za koju smatra da će obilježiti sljedećih 12 mjeseci i biti glavna smjernica u određivanju globalnih trendova u različitim sferama djelovanja, prije svega u dizajnu, kako u modnom tako i u industriji interijera i dekora.
Za boju 2019. godine Pantone je proglasio Living Coral, tzv. živu koraljnu (Pantone 16-1546). Živahna, a opet blaga, Pantone 16-1546 Living Coral okružuje toplinom, pruža udobnost i daje poticaj u okruženju koje se stalno mijenja.
Privlačna priroda Pantone 16-1546 Living Coral pozdravlja i potiče radost,  simbolizirajući našu urođenu potrebu za optimizmom i radosnim potragama, Pantone 16-1546 Living Coral utjelovljuje našu želju za razigranim izrazom.
Predstavljajući spoj modernog života, Living Coral je boja koja se pojavljuje u našem prirodnom okruženju dok u isto vrijeme prikazuje živu prisutnost u društvenim medijima. U svom veličanstvenom, ali nažalost neuhvatljivom prikazu pod morem, ova živahna i pjenušava boja očarava oko i um. Ležeći u središtu našeg prirodno živog i kromatskog ekosustava, Pantone Living Coral podsjeća na to kako koraljni grebeni pružaju utočište raznolikom kaleidoskopu boje.
Modni dizajneri već su je ubacili u svoje nove proljetne kolekcije, a i u svijetu dizajna interijera već je prihvaćena jer utječe na podizanje atmosfere i dobrog raspoloženja.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content