Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Značajna poboljšanja povećavaju učinkovitost proizvodnje s novim Apogee v11

Solidan tijek rada koji je prilagođen čestim tržišnim promjenama od velikog je značaja za pisače. Zahvaljujući novoj proizvodnoj platformi, Apogee v11 podiže ispis na novu razinu automatizacijom pripreme. Novo izdanje uključuje i podršku za više proizvoda kako bi se povećala učinkovitost ispisa, dok spajanje s PressTuneom podržava tržište Agfa Graphics ECO3, usmjereno na ekonomiju i ekologiju.

Učinkovitost tiska i kombinacija narudžbi

Apogee v11 nudi mehanizam za kombiniranje poslova za ispis kako bi se optimiziralo vrijeme tiska, a istodobno prati i stvarni redoslijed. S ovom novom značajkom zadovoljavaju se potrebe pisača poput skraćivanja duljine trajanja ispisa i traže se načini uz koje bi pisači radili što učinkovitije.

Izazov kombiniranja narudžbi na jednom listu za tisak ne leži u praćenju zasebnih narudžbi i omogućavanju pravilne dorade. Uz Apogee v11, oznake uspoređivanja, barkodovi i sve ostale oznake ostaju na mjestu i odnose se na izvornu narudžbu.

“Ovo je veliki korak naprijed u učinkovitosti proizvodnje”, kaže g. Erik Peeters, menadžer za globalna marketinška rješenja. “Kombiniranje narudžbi smanjuje promjene ploča i smanjuje troškove proizvodnje. Budući da je otpad papira znatno manji, ekološki otisak se također smanjuje. Kao i uvijek, Apogee gleda izvan čistih funkcionalnosti i uzima u obzir cijeli proizvodni ciklus. “

Proizvodna platforma

Osim toga, Apogee v11 funkcionira kao idealna proizvodna platforma, garantirajući pouzdanu reprodukciju sadržaja neovisno o izlaznim uređajima, uključujući digitalne preše. Kao takav, omogućuje pisačima povećanje njihove proizvodne učinkovitosti i rješava problem malih naklada.

Apogee v11 obrađuje sve potrebne pripreme, uključujući specifične zahtjeve za proizvodnju, kao što su rezanje ili ispis knjižica. Kako biste još više smanjili pripremu ručnog rada, narudžbe se mogu obrađivati u potpunosti automatski pomoću AutoImpose, nove funkcije nagrađivanog Apogee Impose-a. Time se pojednostavljuje tijek rada i smanjuju troškovi proizvodnje, budući da operatori digitalnog tiska sada trebaju samo upravljati uređajem i kvalitetom ispisa.

“Mogućnost automatskog umetanja u Apogee v11 ključna je za digitalni tisak”, kaže Erik Peeters. “U kombinaciji s Agfinim rješenjem za automatizaciju temeljenu na Cloudu, PrintSphere AutoPilot, koji koristi XML ili JDF informacije za inteligentno usmjeravanje naloga na odgovarajući izlazni uređaj, postaje vrlo moćan alat za povećanje ukupne učinkovitosti tiskare.”

Kupci dobivaju veću kontrolu

Apogee WebApproval, on-line portal pomoću kojeg korisnici pisača pristupaju svojim poslovima za prijenos datoteka, također se ažurira. Kao prvo, pisači sada mogu dopustiti svojim klijentima stvaranje novih radnih mjesta izravno, ograničavajući teret operatera za ponavljanje poslova. Drugo, nova funkcija “Guest” olakšava pružateljima usluga ispisa jednostavnu webApproval uslugu. Treće, korisnici sada mogu pregledavati mape i provjeriti veličinu i položaj te izgled elemenata.

Jednostavan online pristup podacima o proizvodnji

Apogee WebFlow je novi modul koji daje predstavnicima službe za korisnike, operaterima za tisak i završnu obradu ili drugim tvrtkama unutar tiskare pristup podacima o pripremi. To olakšava provjeru statusa poslova, vizualizaciju sadržaja stranice i provjeravanje potpisa spremnih za izlaz. WebFlow razmjenjuje informacije o radnim mjestima pomoću softverskog rješenja tvrtke Agfa Graphics ECO3 PressTune, omogućujući brzi pregled kvalitete ispisa narudžbi svojih kupaca te izbjegavaju troškove ponovnog ispisa zbog odbijanja od strane kupca.

“Bilo da ste na putu ili sjedite na kauču s tabletom, možete pratiti poslove u bilo kojem trenutku i bilo gdje”, kaže Erik Peeters. “Nastavljamo širiti naš portfelj web alata dok istodobno slušamo naše korisnike koji inzistiraju da stvari budu čim jednostavnije i učinkovitije.”

Usmjerena prema budućnosti

Inovacija je pokretačka snaga unutar Agfe. Prije više od 20 godina, Apogee Series 1 je bio prvi workflow koji je koristio PDF kao format proizvodnje datoteke. Najnovija generacija Apogeea i dalje preuzima vodeće mjesto u pripremnom workflow procesu, što i je razlog zašto su integrirane najnovije tehnologije ključnih partnera – Microsofta i Adobea. Apogee v11 uključuje Adobe PDF Print Engine 5 za pripremu pisača uz punu kompatibilnost s novim PDF 2.0 standardom i za ispravno ispisivanje nacrta.

“Nakon što je Adobe pokrenuo PDF i Acrobat prije dvadeset pet godina, Agfa je slijedila s prvim rješenjem pripreme za upotrebu novog formata PDF datoteke za workflow”, rekao je g. Mark Lewiecki, voditelj Adobe-a. “Današnje izdanje Apogee 11 temelji se na dugogodišnjem korištenju inačice Adobe PDF Print Enginea. Agfa korisnici će imati koristi od većih učinkovitosti workflowa, snažnih novih mogućnosti boja i pune podrške od strane PDF 2.0.”

Verzija 11 od Apogeea bit će dostupna od 22.10. 2018. Bit će ponuđena i lokalna verzija i Cloud rješenje. Lokalna verzija će biti dostupna i putem modela pretplate za korisnike koji se žele jednostavno prebaciti na ovo moćno workflow rješenje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content