Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zünd predstavio Q-Line, novi vrhunski digitalni rezač

Tvrtka Zünd nastavlja sa širenjem svog portfelja vrhunskih digitalnih rješenja za rezanje. Tržištu su predstavili novu generaciju rezača Q-Line. Q-Line s BHS180 odlična je nadopuna Zünd-ovoj trenutnoj ponudi koja ponovno podiže ljestvicu kada se radi o učinkovitoj industrijskoj proizvodnji od palete do palete.
Nova Q-Line namijenjena je posebno onima koji imaju potrebu za visoko automatiziranom, industrijskom završnom obradom otisnutih ploča za display-e i ambalažu. U vrlo skoroj budućnosti očekuje se nadogradnja stroja kako bi mogao koristiti i ostale alate, primjerice Router. Pojedinačne komponente – uvlakač ploča s UNDERCAM-om, nova generacija rezača Q-Line i jedinica za odlaganje– optimalno su usklađene i pružaju dosad nedostižne razine produktivnosti. Zajedno nude nevjerojatnu točnost rezanja i pouzdanost.

Novi koncept stroja za vrhunsku izvedbu

Potpuno novi koncept koji stoji iza Q-Line s BHS180 redefinirao je performanse u mnogim aspektima. Nove komponente stroja generiraju impresivnu brzinu do 2,8 m/s i ubrzanja od 2G. Nova podkonstrukcija izrađena je od izuzetno stabilnog betona, a greda s alatima od karbonskih vlakana. Osigurava nevjerojatno gladak rad i optimalnu preciznost rezanja, čak i pri ekstremno velikim brzinama. Q-Line s BHS180 dolazi s najnovijom generacijom modula i alata.

Alati

UNITO (universal tool)  je alat koji se koristi s centriranim i necentriranim povlačnim noževima. Prikladan je za obradu materijala debljine do 5mm.
ELOSTO (kod G3 znan kao EOT)  je dostupan u dvije različite varijante za poslove rezanja koje zahtijevaju oscilaciju koju pokreće električni motor. Ako se koriste kotači za stvaranje žlijebova (od sada koriste kotače promjera 15cm i pritiska 50kg), CRETO (creasing wheel)  je alat koji je potreban. PERTO (perforation tool)  je alat koji se koristi u kombinaciji s kotačima za perforaciju. DRAWTO je za označavanje i crtanje na iznimno širokom rasponu materijala.
Alati su pohranjeni u samom stroju, označeni QR kodom pa je ujedno i izmjena alata automatizirana. Prema zadanom nalogu i procesima proizvodnje stroj sam odabire potrebne alate i ujedno prati istrošenost noževa kako bi finalni proizvod bio kvalitetno izrađen.

Automatizirana proizvodnja od palete do palete

Q-Line s BHS180 uklanja uska grla u digitalnom rezanju eliminirajući potrebu za ručnim rukovanjem materijalom. Automatski transport materijala s palete na paletu povećava produktivnost proizvodnog procesa i sprječava vrijeme mirovanja. Prilagodljiv i transparentan tijek proizvodnje također osigurava jednostavnu i pouzdanu obradu narudžbi. Sustav bilježi podatke pohranjene za svaki posao pomoću QR kodova i na taj način osigurava inteligentan radni tijek proizvodnje i bez grešaka

Veličine rezača

Trenutno je novi Q-Line s BHS180 dostupan kao dual-beam sustav u tri različite veličine. Korisnici odabiru odgovarajuću veličinu stroja za svoje specifične zahtjeve, bez obzira uključuje li njihova proizvodnja jednokratne, male serije ili velike narudžbe. Zünd Cutter Q 32-32 D ima radnu širinu od 3,2m, Q 22-32 D od 2,2m, a Q 18-32 D od 1,8m.

Na našem tržištu za sve informacije o Zünd rješenjima na raspolaganju vam stoji Grafik.net tim. Konaktirajte ih na: [email protected] / +385 1 6137 414

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content