Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zünd Systemtechnik AG

Više od 80% svih dijelova  ugrađenih u Zünd rezače je proizvedeno u krugu od 30 kilometara od sjedišta i tvornice. Čvrsta povezanost sa lokalnim dobavljačima jamac je kvalitete  izrade i pouzdanosti. Pridodamo li tomu 40 stalno zaposlenih  inženjera u sektoru za istraživanje i razvoj, posve je jasno zašto su  Zünd rezači sinonim za preciznost, performanse i pouzdanost.

Zünd Systemtechnik AG je obiteljska tvrtka iz Alstattena u Švicarskoj specijalizirana za proizvodnju modularnih sustava za digitalno rezanje. Svi Zünd rezači se proizvode u Altstattenu i od tamo se isporučuju u sve krajeve svijeta putem nekoliko lokalnih Zünd predstavništva (Zünd USA, Zünd Benelux, Zünd China itd.) te snažne i pouzdane mreže distributera.

Više od 80% svih dijelova ugrađenih u Zünd rezače je proizvedeno u krugu od 30 kilometara od sjedišta i tvornice. Čvrsta povezanost sa lokalnim dobavljačima, jamac je kvalitete izrade i pouzdanosti. Pridodamo li tomu 40 stalno zaposlenih inženjera u sektoru za Istraživanje i razvoj, posve je jasno zašto su Zünd rezači sinonim za preciznost, performanse i pouzdanost.

Od osnutka tvrtke 1984. do danas je proizvedeno više od 20 000 Zünd rezača uz konstantan porast broja isporučenih sustava.
Povećanje broja malih naklada, sve kraći rokovi, razvoj novih materijala i razvoj sve inovativnijih metoda promocije i oglašavanja, zahtijevaju brzu mogućnost prilagodbe tiskara. Obzirom na ubrzani razvoj strojeva za digitalni tisak malih i velikih formata jednostavno je zaključiti kako je dorada (p)ostala usko grlo. Digitalno izrezivanje najrazličitih vrsta tiskanog materijala nikada do sada nije bilo potrebnije.

Bilo da se radi o manjim print shopovima ili velikim igračima, svima je zajednička potreba za brzim, preciznim i pouzdanim rezačima.

Zünd rezači su širom svijeta jednako zastupljeni u mikro i malim tiskarama kao i u velikim pogonima, u kojima su često dijelom automatiziranog proizvodnog procesa sa minimalnim udjelom ljudskog rada.

Zahvaljujući modularnom konceptu izrade, Zünd rezače je moguće savršeno uklopiti u bilo koji proizvodni pogon. Od firmi sa nekoliko zaposlenih, sa velikim brojem poslova malih naklada na različitim materijalima svaki dan, do velikih sustava u kojima su Zünd rezači, često potpuno automatizirani, integralni dio serijske proizvodnje, bilo da se radi o POS/POP materijalima, kartonskoj ambalaži, Sign&Display, Soft signage itd.

Svaki Zünd rezač je izrađen prema specifičnim zahtjevima pojedinog kupca. Praktički sve osim formata stola za rezanje je moguće nadograditi naknadno, na terenu. To daje sigurnost kupcima da će u najkraćem mogućem vremenu biti u stanju odgovoriti na zahtjeve turbulentnog vremena i tržišta u kojem živimo.

Prije isporuke svaki Zünd rezač prolazi nekoliko faza pomnog testiranja svih komponenti sustava. Na kraju, svi Zünd rezači dolaze sa standardnom dvogodišnjom garancijom. Kako bi korisnici Zünd rezača dugo vremena bili zadovoljni radom svojih rezača, tu je Grafik.net, za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Kosova. Stručan, certificiran i pouzdan tim će se pobrinuti da Vaši Zünd rezači rade besprijekorno.

 

Priredio:Mario Dodig, Grafik.net d.o.o.

www.zund.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content