PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

10. simpozij GRID20 ove jeseni u Novom Sadu

Svi smo trenutno svjedoci globalnog utjecaja pandemije virusa COVID-19 na svakodnevni život i moramo se prilagoditi novim globalnim promjenama. Iz GRID-a navode kako su i više nego svjesni da trenutno postoje očite prepreke u planiranju poslovnih putovanja u bliskoj budućnosti. Stoga je organizacijski odbor GRID20 konferencije odlučio uvesti informatičku inovaciju u realizaciju konferencije.

Jubilarna 10. GRID konferencija održat će se 12., 13. i 14. 11. 2020. u Novom Sadu, kao kombinirana konferencija online prezentacija u stvarnom vremenu sudionika koji neće moći fizički sudjelovati na konferenciji i prezentacije sudionika koji će se predstaviti na događaju. Događaj će biti organiziran u skladu s važećim zaštitnim mjerama kako bi se spriječio prijenos virusa. Cijeli će se događaj prenositi online, a svi zainteresirani moći će pratiti prezentacije znanstvene zajednice kao i prezentacije izlagača iz branše. Prilikom implementacije mrežnih prezentacija koristit će se Cisco WebEx platforma. Na ovaj način organizatori žele omogućiti sudjelovanje na konferencijama kako za predavače, tako i za širu javnost.

Planiraju se i prezentacije u digitalnom obliku, a također i uživo. Organizatori poručuju da ukoliko se u 11. mjesecu konferencijski događaji okarakteriziraju kao rizični događaji ili će putovanje u inozemstvo biti potpuno zabranjeno, cijela konferencija će se održavati putem online live streama.

Sve dodatne informacije naći ćete na web stranici simpozija!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content