Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

10. simpozijum GRID20 ove jeseni u Novom Sadu

Svi smo trenutno svedoci globalnog uticaja pandemije virusa COVID-19 na svakodnevni život i moramo da se prilagodimo novim globalnim promenama. Iz GRID-a navode kako su i više nego svesni da trenutno postoje očigledne prepreke u planiranju poslovnih putovanja u bliskoj budućnosti. Zato je organizacioni odbor GRID20 konferencije odlučio da uvede informatičku inovaciju u realizaciji konferencije.

Jubilarna 10. GRID konferencija održaće se 12, 13. i 14. 11. 2020. u Novom Sadu, kao kombinovana konferencija online prezentacija u stvarnom vremenu učesnika koji neće moći fizički da prisustvuju konferenciji i prezentacije učesnika koji će se predstaviti na događaju. Događaj će biti organizovan u skladu sa važećim zaštitnim merama kako bi se sprečio prenos virusa. Ceo događaj će se prenositi online, a svi zainteresovani moći će da prate prezentacije naučne zajednice kao i prezentacije izlagača iz branše. Prilikom implementacije mrežnih prezentacija koristiće se Cisco WebEx platforma. Na ovaj način organizatori žele da omoguće učešće na konferencijama kako predavačima, tako i široj javnosti.

Planiraju se i prezentacije u digitalnom obliku, a takođe i uživo. Organizatori poručuju da ukoliko u 11. mesecu konferencijski događaji budu okarakterisani kao rizični ili ako putovanje u inostranstvo bude potpuno zabranjeno, cela konferencija će se održati putem online live stream-a.

Sve dodatne informacije naći ćete na web stranici simpozijuma!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content