Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

3D edge tehnologija za novu razinu 3D naljepnica

Slovenska tvrtka Grec d.o.o. već 30 godina na tržištu je najprepoznatljivija kao dobavljač materijala za sito i tampon tisak te kao proizvođač 3D naljepnica. Naime, upravo u tom segmentu s tehnologijom 3D edge planiraju kako širenje svog asortimana tako i širenje na tržištu te učvršćivanje svoje pozicije u regiji.

Kako nam je rekao gosp. Miha Cankar, direktor tvrtke Grec, danas je uz pomoć tehnologija i različitih tehnika tiska moguće izraditi različite oblike 3D naljepnica. One se zatim mogu nadopuniti raznim dodacima poput sjaja, svjetlucanja i mirisa. 3D naljepnice moguće je proizvesti i u različitim verzijama: kao magnet, na tekstilu ili samoljepljive.

No, s najnovijom 3D edge tehnologijom tvrtka Grec u mogućnosti je izraditi 3D naljepnice različite debljine te doslovno svih mogućih nepravilnih oblika i struktura.

S 3D edge tehnologijom 3D ispisa, alatima i različitim tehnikama tiska moguće je stvoriti 3D naljepnice, ambleme i logotipe s naglašenim rubovima u različitim bojama i teksturama.

„To su naljepnice visoke kvalitete, otporne na UV svjetlo, otporne na ogrebotine i prikladne za višegodišnju uporabu na otvorenom. Zbog uporabe različitih visokokvalitetnih ljepila, mogu se lijepiti gotovo bilo gdje. Tako proizvedene naljepnice odgovaraju najvišoj kvaliteti i ”automotiv” standardu“, ističe gosp. Cankar.
Na linku pronađite više informacija o 3D naljepnicama i 3D edge tehnologiji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content