PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

3D edge tehnologija za nov nivo 3D nalepnica

Slovenačka kompanija Grec d.o.o. već 30 godina na tržištu je najprepoznatljivija kao dobavljač materijala za sito i tampon štampu i kao proizvođač 3D nalepnica. Upravo su 3D nalepnice predstavili i na ovogodišnjim DA! Digitalnim Aplikacijama u Celju. Naime, upravo u tom segmentu s tehnologijom 3D edge planiraju kako širenje svog asortimana, tako i širenje na tržištu i učvršćivanje svoje pozicije u regionu.

Kako nam je rekao g. Miha Cankar, direktor kompanije Grec, danas je uz pomoć tehnologija i različitih tehnika štampe moguće izraditi različite oblike 3D nalepnica. One se zatim mogu nadopuniti raznim dodacima poput sjaja, svetlucanja i mirisa. 3D nalepnice moguće je proizvesti i u različitim verzijama: kao magnet, na tekstilu ili samolepljive.

Ali, s najnovijom 3D edge tehnologijom kompanija Grec može da izradi 3D nalepnice različite debljine i bukvalno svih mogućih nepravilnih oblika i struktura.

Sa 3D edge tehnologijom 3D ispisa, alatima i različitim tehnikama štampe moguće je stvoriti 3D nalepnice, ambleme i logotipe s naglašenim ivicama u različitim bojama i teksturama.

„To su nalepnice visokog kvaliteta, otporne na UV svetlo, otporne na ogrebotine i prikladne za višegodišnju upotrebu na otvorenom. Zbog upotrebe različitih visokokvalitetnih lepkova, mogu se lepiti gotovo bilo gde. Tako proizvedene nalepnice odgovaraju najvišem kvalitetu i ”automotiv” standardu“, ističe g. Cankar.
Na linku pronađite više informacija o 3D nalepnicama i 3D edge tehnologiji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content