Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

3M i Sitotehnika proširuju regionalnu suradnju

‘’Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo o proširenju naše regionalne saradnje sa prestižnom kompanijom 3M. Ova nova faza partnerstva obećava brojne prednosti kako za našu ST Grupu -Sitotehnika / ST Graf, tako i za sve naše cenjene klijente’’, rekao je Ivan Marinković direktor grupacije na predstavljanju novog partnerstva

Jedan od ključnih aspekata ove suradnje je fokus na visokokvalitetnim proizvodima koje tvrtka 3M pruža. Posebno su uzbuđeni, kažu u Sitotehnici, zbog mogućnosti predstavljanja širokog spektar 3M reflektirajućih traka i folija namijenjenih prometnoj signalizaciji. 3M prve, druge i treće klase, High Intensity i Diamond Grade postavljaju nove standarde kada je riječ o sigurnosti na cestama, pružajući vizualnu efikasnost i dugotrajnost.

Tvrtka 3M, svjetski lider u inovacijama, poznata je po svojoj posvećenosti stvaranju proizvoda visoke kvalitete koji unaprjeđuju svakodnevni život i doprinose sigurnosti. Njihove reflektirajuće trake i folije ne samo da osiguravaju odličnu vidljivost tijekom noći, već su i izuzetno izdržljive. To ih čini idealnim rješenjem za cestovnu i prometnu infrastrukturu.

‘’Ovo partnerstvo otvara vrata za još inovacija i unaprjeđenja u našem asortimanu proizvoda. Sa 3M kao našim partnerom, možemo pružiti još šire mogućnosti i rešenja za vaše potrebe u oblasti saobraćajne signalizacije. Bilo da ste deo građevinske industrije, javne službe ili bilo kojeg sektora koji zahteva visokokvalitetnu signalizaciju, verujemo da će vam ovi proizvodi pružiti pouzdano i efikasno rešenje’’, rekao je Ivan Marinković.

Osim toga, ova suradnja ima i regionalni značaj. To znači da će dostupnost ovih proizvoda biti poboljšana, olakšavajući pristup vrhunskim rješenjima za prometnu signalizaciju. U Sitotehnici su spremni podržati vaše projekte i zadovoljiti sve zahtjeve klijenata uz podršku 3M-ovih proizvoda.

U narednim mjesecima, kažu, izaći će se s dodatnim informacijama o specifičnim proizvodima, prednostima i mogućnostima koje ovo partnerstvo donosi.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content