PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

3M i Sitotehnika proširuju regionalnu saradnju

‘’Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo o proširenju naše regionalne saradnje sa prestižnom kompanijom 3M. Ova nova faza partnerstva obećava brojne prednosti kako za našu ST Grupu -Sitotehnika / ST Graf, tako i za sve naše cenjene klijente’’, rekao je Ivan Marinković direktor grupacije na predstavljanju novog partnerstva.

Jedan od ključnih aspekata ove saradnje je fokus na visokokvalitetnim proizvodima koje 3M pruža. Posebno su uzbuđeni, kažu u Sitotehnici, zbog mogućnosti da predstave širok spektar 3M reflektujućih traka i folija namenjenih saobraćajnoj signalizaciji. 3M prve, druge i treće klase, High Intensity i Diamond Grade postavljaju nove standard kada je reč o sigurnosti na putevima, pružajući vizuelnu efikasnost i dugotrajnost.

3M, svetski lider u inovacijama, poznat je po svojoj posvećenosti stvaranju proizvoda visokog kvaliteta koji unapređuju svakodnevni život i doprinose bezbednosti. Njihove reflektujuće trake i folije ne samo da obezbeđuju odličnu vidljivost tokom noći, već su i izuzetno izdržljive. To ih čini idealnim rešenjem za puteve i saobraćajnu infrastrukturu.

‘’Ovo partnerstvo otvara vrata za još inovacija i unapređenja u našem asortimanu proizvoda. Sa 3M kao našim partnerom, možemo pružiti još šire mogućnosti i rešenja za vaše potrebe u oblasti saobraćajne signalizacije. Bilo da ste deo građevinske industrije, javne službe ili bilo kojeg sektora koji zahteva visokokvalitetnu signalizaciju, verujemo da će vam ovi proizvodi pružiti pouzdano i efikasno rešenje’’, rekao je Ivan Marinković.

Osim toga, ova saradnja ima i regionalni značaj. To znači da će dostupnost ovih proizvoda biti poboljšana, olakšavajući pristup vrhunskim rešenjima za saobraćajnu signalizaciju. U Sitotehnici su spremni da podrže vaše projekte i zadovolje sve vaše zahteve uz podršku 3M-ovih proizvoda.

U narednim mesecima, očekujte dodatne informacije o specifičnim proizvodima, prednostima i mogućnostima koje ovo partnerstvo donosi.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content