PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

HP unapređuje digitalnu štampu jednim od najproduktivnijih portfolija štampe na svetu

HP Inc. najavio je dve nove transformacijske HP Indigo generacije – 5 i 6, dizajnirane za pružaoce usluga štampe kako bi digitalno štampali znatno veće količine. Zahvaljujući inovacijama koje povećavaju brzinu i produktivnost, obe platforme za digitalnu štampu otvoriće nove mogućnosti za analogno-digitalnu transformaciju.

Novi HP Indigo 100K Digital Press B2 formata za komercijalnu štampu je prvi štampač iz nove platforme Serije 5. Dizajniran je za veću produktivnosti i može odštampati više od milion B2 dvostrano štampanih strana mesečno. Štampajući brzinom od 6000 listova/h, novi HP Indigo je namenjen tržištu ofsetnih korisnika kojima omogućava visoko kvalitetnu štampu na zahtev, uz manje otpadnog materijala.

HP Indigo V12 digitalni štampač za proizvodnju nalepnica dizajniran je s novom generacijom HP Indigo LEPX arhitekture. Koristi se za štampu iz rolne uskog formata. Prvi iz nove Serije 6, HP Indigo V12 nudi mogućnost štampe do 12 boja, brzinu do 120 metara u minuti i na taj način postiže produktivnost performansi analognih štampača. Nova, automatizovana tehnologija poređenja boja, Spot Master, omogućava vrlo kratko vreme kontrole boje pre štampe.

„Potreba za visokokvalitetnom, svestranom i produktivnom digitalnom štampom danas je presudna, imajući u vidu rastuću potražnju za isporukom u istom danu, održivošću i štampom po meri. Novim portfolijom postavili smo temelj našim kupcima da rastu i grade fabrike štamparije budućnosti. U današnjem okruženju sa brzim tempom, gde poslovi neprestano nenajavljeno pristižu, našim klijentima je potrebna spretnost da brzo reaguju kako bi mogli da profitiraju“, rekao je Santi Morera, generalni direktor Graphic Solutions, HP Inc.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content