PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Nanodiy – unapredi svoje poslovanje uz minimalnu investiciju

Početkom ove godine, Nanodiy je predstavio All in One tehnologiju kao novi proizvod koji omogućava štampu ne samo na pamuk i pamučne materijale, već i na materijale namenjene sublimaciji. Zbog celokupne situacije sa Covid-19 pandemijom, ekipa iz Nanodiy radionice nije mirovala, pa je grafičke sajmove zamenila online prezentacijama u obliku kratkih webinara koji su prikazali mogućnosti Nanodiy All in One tehnologije. Same prezentacije bile su usmerene na rad s novim šestobojnim štampačima koji uz klasičan CMYK imaju i dodatnu fluorescentnu boju za specijalne efekte i transparentnu boju za beli otisak na tamnim materijalima. Pokazane su mogućnosti štampe na sublimacijske materijale i to sve uz pomoć Nanodiy RIP softvera.

Paketi za samozapošljavanje

Uprkos situaciji sa pandemijom, pokrenuti su podsticaji za samozapošljavanje, pa je i Nanodiy pripremio vrhunske pakete za one koji žele da pokrenu sopstveni posao u štampi, izradi suvenira i promotivnih materijala. Podsticaji za samozapošljavanje odlična su prilika da se pokrene sopstveni posao, a Nanodiy daje mogućnost prilagođavanja paketa za štampu svakome ko želi da počne da se bavi štampom, od štampe na pamučne materijale do štampe na sublimacijske proizvode. Za sve one koji već sad žele da pokrenu posao, mogu da zatraže svoju ponudu za Nanodiy All in One tehnologiju.

All in One

Nanodiy All in One tehnologija predstavlja spoj više tehnologija, koje pružaju mogućnosti štampe na različite materijale u jednu, i to sve sa jednim štampačem i RIP softverom. Sad je moguće štampati sa jednim štampačem na pamučnu majicu, keramičku šolju ili na magnet za frižider. Prednost Nanodiy tehnologije je u tome što se sa istim štampačem može raditi štampa na pamučnu majicu, svetlu i tamnu, majice sa specijalnim efektima poput glitera ili majice s jednostavnim efektnim natpisima sa MTF folijama kojih ima u 18 različitih uzoraka i boja.

Više pročitajte u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content