PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

U ruskom Boljšoj Teatru instaliran EFI PRO 32R+

Svetski poznati ruski Boljšoj teatar instalirao je LED štampač EFI Pro 32r+ roll-to-roll kompanije Electronics For Imaging, Inc.

Štampač će omogućiti Boljšoj teatru izradu scenskih ukrasa boljeg kvaliteta štampe i na širokom izboru materijala. Štampač je instalirala kompanija Prizmix, ovlašćeni EFI ink jet partner Rusiji.

“EFI Pro 32r+ jedno je od najnovijih dostignuća kompanije EFI sa svestranim tehničkim karakteristikama. Kada smo čuli zahteve Boljšoj teatra u vezi sa štampom, znali smo da je EFI Pro 32r+ pravo rešenje za njih. Visoku efikasnost osigurava pouzdana platforma dizajnirana za celodnevni rad, brzine štampe do 256m2/h sa širinom medija do 320cm”, rekao je Alexey Safronov, generalni direktor kompanije PRIZMIX.

Brza i ekonomična štampa na razne materijale

Štampač Pro 32r+ instaliran je u Moskvi u Umetničko-produkcijskom kompleksu Boljšoj teatra. Tu nastaju kulise za ukrašavanje pozornica, uključujući scenski linoleum, rekvizite i platna. LED tehnologija „hladnog sušenja“  smanjuje potrošnju energije i pruža mogućnost štampe na širokom spektru fleksibilnih podloga. To uključujuje i tanke medije koji ne mogu podneti toplotu potrebnu kod tradicionalnih UV ili latex štampača.
Štampač dolazi i sa mnoštvom opcija sa dodatnom vrednošću. Boljšoj teatar se odlučio za belu boju i Media Edge Guard koji omogućava štampu na medije s neravnim ili valovitim ivicama, poput tekstila i tapeta.

Štampač će teatru omogućiti vrhunski kvalitet štampe sa belom bojom uz vrlo malu potrošnju boje po kvadratnom metru zbog jedinstvenih svojstava CMYK EFI-3M SuperRange XF boja.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content