PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Dva nova CTP-a iz kompanije Cron sa dvostrukim bubnjem

Kompanija Cron nedavno je proširila svoj portfolio lansiranjem dva potpuno nova CtP sistema. Za njih kažu da su prvi svetski CtP sistemi sa dvostrukim bubnjem i da su najbrži u industriji.

Reč je o modelima DD858 i DD870. Odlikuje ih jedinstveni dizajn dok istovremeno mogu da procesuiraju ​​dve ploče, što im omogućava proizvodnju do 70 ploča na sat. Nove mašine su kompatibilne sa svim ofsetnim pločama, uključujući procesne, bezprocesne, u veličinama do B1 i do B3 sa rezolucijama do 9.600 dpi.

Obe mašine standardno dolaze s autoloader-om kapaciteta 500, ali dostupni su i do kapaciteta od 1500 ploča.
Ovi modeli prvi put su prikazani na sajmu All In Print u Šangaju u oktobru 2020., a sada su dostupni i u Velikoj Britaniji.

Odvojeno od toga, kompanija Cron je takođe unapredila B1 verzije svojih mašina iz H+ i G+ serije. Uz novi izgled, imaju i više mogućnosti automatizacije i novi touch screen interfejs. Pritom 46H+ ima mogućnosti tri autoloader-a koja značajno štede prostor.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content