PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Brother Myze – workflow softver za štampu i vez

Zanimljivo softversko ili workflow rešenje predstavila je na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu kompanija Graphic Center, koja je deo Symbol Grupe. U pitanju je softver Myze. Tačnije, workflow rešenje koje je kompanija Brother Digital razvila za svoje DTG, DTF štampače i mašine za vez.

Kako nam je rekao Dejan Stevanov, regionalni menadžer prodaje Symbol Grupe, Myze se može koristiti kao samostalna aplikacija ili se može implementirati u postojeću veb platformu. Program je u potpunosti cloud- based. Može da prati ceo proces kreiranja proizvoda, od naručivanja, preko izrade do pakovanja i slanja kupcu.

Brother Myze je opisan kao „korisnička platforma koja povezuje sve i pojednostavljuje svakodnevni rad“. Napravljen je, kako je rekao g. Stevanov da omogući, pojednostavi i ubrza kontrolu proizvodnje. Na sajmu Print21 prikazali su mali deo programa, rešenje Kiosk, koje vodi računa o celom procesu od početka do kraja, od izbora dizajna kupca do gotovog proizvoda bez dodatnog softvera.
Kiosk omogućava korisniku da izabere unapred definisane motive, da ih primeni na proizvode, na primer majicu ili platnenu torbu, i da personalizuje jedan deo. Kada se napravi porudžbina, ona se šalje na Brother GTKS štampač koji štampa. Nakon sušenja i kontrole kvaliteta, proizvod je spreman za isporuku. Važno je napomenuti da MYze podržava sve Brother GTX štampače – GTX4, GTX Pro, GTX Pro Bulk i GTX 600.

Više pogledajte u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content