PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Komori ulazi u svet B2 UV ink jet štampe sa J-throne 29

Komori, koji je na regionalno tržište donela kompanija Prosistem Graf, ušao je i u svet ink jet štampe B2 formata. Novi J-throne 29, UV ink jet digitalni štampač za štampu iz tabaka predstavljen je na drupi 2024.

Različiti proizvođači digitalne tehnologije imaju koristi od saradnje sa ovim renomiranim proizvođačem ofset mašina, njihovog znanja o brzom transportu i manipulaciji papirom pri velikim brzinama.
Ove poslovne saradnje donose im pristup digitalnim tehnologijama koje Komori plasira pod sopstvenim brendom.

Novi J-throne 29 proširuje portfolio digitalne štampe kompanije Komori. Portfolio već uključuje Impremia IS29s i Impremia NS40, nanografska rešenja koja proizvodi u saradnji sa Landom.

Na sajmu drupa, novo Komori ink jet rešenje predstavio nam je g. Peter Minis, marketing menadžer u Komori Europe.
On je istakao da J-throne 29 pruža najveći ROI kroz neverovatnu brzinu i performanse. Sve ovo menja uobičajena uverenja o digitalnoj štampi. Mašina štampa brzinom od 6.000 listova/h u jednostranoj štampi, što je među najvećim brzinama štampe u klasi ink jet štampe B2+ formata. U dvostranoj štampi, mašina omogućava visoku produktivnost od 3000 listova/h sph zahvaljujući visokopreciznom mehanizmu zasnovanom na njihovom veku uspeha u ofsetnom poslovanju.

Tehnologija kreiranja slike uključuje njihovu sopstvenu tehnologiju oblikovanja slike. Pored toga, novorazvijeno UV mastilo će omogućiti štampanje na širokom spektru podloga. Ovo uključuje premazani i nepremazani papir i karton bez prethodnog tretmana, što ga čini vrednim za komercijalna tržišta, tržišta ambalaže i specijalne štampe.

Kada će J-throne 29 biti komercijalno dostupan, kako kombinuju ofest i digitalnu tehnologiju, više o saradnji sa Prosistem Graf saznajte kroz kratki Print Report intervju. Dostupan je i na Print Magazin You Tube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content