PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kartonski POS displej kao odličan izbor za održivu promociju

Print Grupa je jedna od vodećih digitalnih štamparija specijalizovanih za pružanje sveobuhvatnih usluga štampe i montaže kartonskih polica i kartonskih POS materijala. S obzirom na to da su u vlasništvu firme NS Plakat iz Novog Sada, kao veliku komparativnu prednost ističu dve proizvodnje na dva tržišta. Zahvaljujući tome, njihovi proizvodni kapaciteti su zaista impresivni. Još jedna značajna prednost je to što se ceo proces proizvodnje odvija in-house, uključujući i sve segmente završne obrade.
Oni sarađuju sa nekim od najvećih svetskih brendova i izgradili su reputaciju pouzdanog partnera koji može da pretvori vašu viziju u stvarnost.

Ove godine su prvi put učestvovali na sajmu Promodays. Ideja je bila, kako nam je rekla Ana Marinčić, key account menadžer za inostrana tržišta, da predstave kako firmu tako i materijale sa kojima rade, kao i široki asortiman proizvoda koje nude.
S obzirom na to da je fokus poslovanja Print Grupe kartonski displej, zanimalo nas je kakva je njihova pozicija na tržištu. Kako nam je rekla gospođa Marinčić, kartonski POS štandovi su u porastu, posebno u poslednjih nekoliko godina, jer je potražnja za održivim, zelenim materijalima u porastu. Karton se savršeno uklapa u ovu priču.

Danas su to stalci koji su izuzetno čvrsti, a uz ojačanja mogu biti u prodaji dva do tri meseca, što je opet u skladu sa ciljevima održivosti. Kada su van upotrebe, lako se odlažu. Međutim, ono što je takođe sve traženije su trajni stalci od drveta i drugih materijala koji se mogu postaviti u poslovnicama.
Print Grupe je da vam pomogne da izaberete najbolje rešenje, od početne ideje do finalnog proizvoda, kako bi vaša poruka bila primećena i zapamćena.
Print Report sa Anom Marinčić dostupan je i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content