Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AccurioPress C14000/C12000 spremni da vam pomognu proširiti i ubrzati poslovanje

Pandemija koronavirsua značajno će utjecati kako na globalno tako i na lokalno gospodarstvo. Hrvatskoj se, prema prognozama Međunarodnog monetarnog fonda, predviđa pad BDP-a od 9%. Nadamo se da se ta predviđanja neće ostvariti, no svakako treba biti spreman. Grafička industrija također. Svojim novim rješenjima u visokoprodukcijskom tisku, serijama AccurioPress C14000/C12000, lansiranim početkom ove godine, Konica Minolta spremno odgovara na sve izazove koje će pred tiskare staviti novi zahtjevi tržišta.  

Lansiranjem serija AccurioPress C14000/C12000 Konica Minolta jasno pokazuju da želi podržati transformaciju svojih klijenata, predviđajući potencijalne izazove i zajedno s njima stvarajući nova rješenja, što će u vremenima koja nam slijede, čini se, biti od presudne važnosti. Konica Minolta AccurioPress C14000/C12000 namijenjeni su kupcima koji žele proširiti i pojednostaviti svoje poslovanje naprednom automatizacijom, manjom izravnom komunikacijom s ljudima, većom produktivnošću te uštedama.  

Inteligentan sustav nadzora kvalitete – IQ-501 Intelligent Quality Care

AccurioPressC12000/C14000 dolazi s ugrađenim sustavom IQ-501 Intelligent Quality Care koji poboljšava mogućnosti automatskog pregleda i nudi napredne mogućnosti inspekcije, provjeravajući kvalitetu ispisa. Jedinica Intelligent Quality Care osigurava da se kvaliteta ispisa automatski postavlja, nadzire i ispravlja. Visokokvalitetan ispis znači maksimalnu stabilnost čak i tijekom dugotrajnih poslova. Profiliranje u kalibracija boja također su automatizirani, a sve s ciljem smanjenja otpada, rada operatera i povećanja produktivnosti.

Za one koji žele znati više!

U prvom ovogodišnjem broju Print Magazina najavljeno je lansiranje serija AccurioPress C14000/C12000. Više informacija.

Što i kako IQ-501 radi u praksi pogledajte u videu!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content