Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AccurioPress C14000/C12000 spremni da vam pomognu da proširite i ubrzate poslovanje

Pandemija korona virusa značajno će uticati kako na globalnu, tako i na lokalnu privredu. Hrvatskoj se, prema prognozama Međunarodnog monetarnog fonda, predviđa pad BDP-a od 9%. Nadamo se da se ta predviđanja neće ostvariti, no svakako treba biti spreman. Grafička industrija takođe. Svojim novim rešenjima u visokoprodukcijskoj štampi, serijama AccurioPress C14000/C12000 lansiranim početkom ove godine, Konica Minolta spremno odgovara na sve izazove koje će pred štampare postaviti novi zahtevi tržišta.  

Lansiranjem serija AccurioPress C14000/C12000, Konica Minolta jasno pokazuje da želi da podrži transformaciju svojih klijenata, predviđajući potencijalne izazove i stvarajući zajedno s njima nova rešenja, što će u vremenima koja nam predstoje, izgleda, biti od presudne važnosti. Konica Minolta AccurioPress C14000/C12000 su namenjeni kupcima koji žele da prošire i pojednostave svoje poslovanje naprednom automatizacijom, smanjenjem direktne komunikacije s ljudima, većom produktivnošću i uštedama.  

Inteligentan sistem nadzora kvaliteta – IQ-501 Intelligent Quality Care

AccurioPressC12000/C14000 dolazi sa ugrađenim sistemom IQ-501 Intelligent Quality Care koji poboljšava mogućnosti automatskog pregleda i nudi napredne mogućnosti inspekcije, proveravajući kvalitet štampe. Jedinica Intelligent Quality Care obezbeđuje da se kvalitet štampe automatski postavlja, nadzire i ispravlja. Visokokvalitetna štampa znači maksimalna stabilnost čak i tokom dugotrajnih poslova. Profilisanje i kalibracija boja takođe su automatizovani, a sve u cilju smanjenja otpada, rada operatera i povećanja produktivnosti.

Za one koji žele da znaju više!

U prvom ovogodišnjem broju Print Magazina najavljeno je lansiranje serija AccurioPress C14000/C12000. Više informacija.

Šta i kako IQ-501 radi u praksi, pogledajte u videu!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content