PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa Avinci CX3200 RTR za lakši ulazak u svijet soft signage-a

Novi Avinci CX3200 je sublimacijski roll-to-roll pisač koji može otiskivati ili izravno na tekstil ili na transfer papir. Pruža visoku produktivnost i postojanu, živopisnu kvalitetu ispisa na širokom rasponu tkanina na bazi poliestera.

Avinci CX3200 omogućuje tvrtkama u sign segmentu tisak na tekstil širine do 3,2 metra uz brzinu proizvodnje do 270 m² / h. Pisač koristi ekološke, sublimacijske boje na bazi vode bez mirisa. Zbog mogućnosti ispisa izravno na tkaninu idealan je za korištenje kod soft signage aplikacija kao što su baner displeji, zidne grafike, POS i displeji za izložbe, kao i posebne aplikacije koje zahtijevaju print-through, poput zastavica. Osim toga, područje primjene proširuje se i na sportsku i modnu odjeću te tisak home décor proizvoda na nepremaznim poliesterskim tkaninama.

U Agfi kažu da Avinci CX3200 jamči široku i živopisnu paletu boja, izvanredno tonsko renderiranje i reprodukciju finih detalja. Namjenske sublimacijske boje ističu se svojom fleksibilnošću i otpornošću na vanjske utjecaje. Stabilna količina mlaza osigurava prvoklasnu kvalitetu ispisa svake serije. Offline jedinica za kalandriranje učinkovito namješta boje nakon ispisa. Avinci CX3200 može se nositi s „bilo kojim poslom” – od pojedinačnog ispisa do značajnih naklada koje zahtijevaju angažman 24/7. Opremljen je Kyocera ispisnim glavama na bazi vode koje će pokriti cijeli životni ciklus pisača.

Pisač pokreče Agfin intuitivni Asanti workflow softver koji pojednostavljuje sve korake proizvodnje i dorade u postupku ispisa. Pametni algoritmi jamče visoku kvalitetu ispisa, postojanost boja i malu potrošnju boje.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content