PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa Avinci CX3200 RTR za lakši ulazak u svet soft signage-a

Novi Avinci CX3200 je sublimacijski roll-to-roll štampač koji može da štampa ili direktno na tekstil ili na transfer papir. Pruža visoku produktivnost i postojan, živopisan kvalitet štampe na širokom rasponu tkanina na bazi poliestera.

Avinci CX3200 omogućava kompanijama u sign segmentu štampu na tekstil širine do 3,2 metra uz brzinu proizvodnje do 270 m² / h. Štampač koristi ekološke, sublimacijske boje na bazi vode bez mirisa. Zbog mogućnosti štampe direktno na tkaninu idealan je za korišćenje kod soft signage aplikacija kao što su baner displeji, zidne grafike, POS i displeji za izložbe, kao i posebne aplikacije koje zahtevaju print-through, poput zastavica. Osim toga, područje primene se proširuje i na sportsku i modnu odeću, kao i na štampu home décor proizvoda na nepremaznim poliesterskim tkaninama.

U Agfi kažu da Avinci CX3200 garantuje široku i živopisnu paletu boja, izuzetno tonsko renderiranje i reprodukciju finih detalja. Namenske sublimacijske boje ističu se svojom fleksibilnošću i otpornošću na spoljnje uticaje. Stabilan rad mlaznica obezbeđuje prvoklasan kvalitet štampe svake serije. Offline jedinica za kalandriranje efikasno namešta boje nakon štampe. Avinci CX3200 može da se nosi sa svakom vrstom posla  – od pojedinačne štampe do značajnih tiraža koje zahtevaju angažman 24/7. Opremljen je Kyocera štamparskim glavama na bazi vode koje će pokriti celokupan životni ciklus štampača.

Štampač pokreće Agfin intuitivni Asanti workflow softver koji pojednostavljuje sve korake proizvodnje i dorade u postupku štampe. Pametni algoritmi garantuju visoki kvalitet štampe, postojanost boja i malu potrošnju boje.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content