Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa i Efi zajedno u snažnom, globalnom strateškom partnerstvu

Vijest koja je itekako obilježila početak ove godine je nedavna objava da su Agfa i Efi ušli u globalno strateško partnerstvo. Cilj ovog partnerstva je zajedničko iskorištavanja potencijala svojih naprednih tehnologija. Suradnja između ova dva velika i važna igrača u industriji predstavlja značajnu prekretnicu u segmentu ink jet tiska širokog i grand formata.
U svakom slučaju, ovo partnerstvo znači pobjedu za obje tvrtke. Efi dobiva pristup Agfinim hibridnim rješenjima, a Agfa dobiva pristup Efi-jevim roll-to-roll printerima.

U zajedničkoj izjavi stoji da će Agfa unutar okvira partnerstva u svoje ponude integrirati Efi-jev sustav za tisak iz role (posebno modele Efi VuteK od 5 metara), dok će Efi u svoj set rješenja uključiti Agfine vrhunske hibridne ink jet printere (posebno modele Jeti Tauro od 3,2 / 3,3 metara). Obje spomenute platforme već etablirane među vodećima u svojim područjima.

Sadašnji i budući kupci također će imati koristi od ove strateške suradnje. Kroz međusobno jačanje portfelja, obje tvrtke mogu predstaviti najširu i najinovativniju ponudu proizvoda dostupnih na tržištu danas, kao i pouzdanu servisnu podršku.

Suradnja će službeno biti obznanjena na sajmu FESPA u Amsterdamu, (19. do 22. 3. 2024.), gdje će Agfa i Efi predstaviti potencijal ove dinamične suradnje na svojim štandovima. Iako više detalja ovom partnerstvu tek slijedi, jasno je da će i Agfa i Efi zajednička rješenja označavati vlastitim brendom. Također, Efi će nastaviti nuditi Fiery kao front-end, dok će Agfa nastaviti preferirati svoj softver Asanti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content