PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Agfa i Efi zajedno u snažnom, globalnom strateškom partnerstvu

Vest koja je obeležila početak ove godine je nedavna najava da su Agfa i Efi ušli u globalno strateško partnerstvo. Cilj ovog partnerstva je zajedničko korišćenje potencijala svojih naprednih tehnologija. Saradnja između ova dva velika i važna igrača u industriji predstavlja značajnu prekretnicu u segmentu ink jet štampe širokog i grand formata.

U svakom slučaju, ovo partnerstvo znači pobedu za obe kompanije. Efidobija pristup Agfa-inim hibridnim rešenjima, a Agfa dobija pristup Efi-jevim roll-to-roll štampačima.

U zajedničkom saopštenju se navodi da će u okviru partnerstva Agfa integrisati Efi-jev sistem roll-to-roll štampanja u svoju ponudu (posebno modele Efi ​​VuteK od 5 metara), dok će Efi u svoj set rešenja uključiti Agfine vrhunske hibridne ink jet štampače (posebno modele Jeti Tauro od 3,2 / 3,3 metara). Obe pomenute platforme su već etablirane kao lideri u svojim oblastima.

Sadašnji i budući kupci će takođe imati koristi od ove strateške saradnje. Jačanjem međusobnog portfolija, obe kompanije mogu da predstave najširi i najinovativniji asortiman proizvoda koji su danas dostupni na tržištu, kao i pouzdanu servisnu podršku.

Saradnja će biti zvanično objavljena na sajmu FESPA u Amsterdamu, (19. do 22. marta 2024.), gde će Agfa i Efi na svojim štandovima predstaviti potencijal ove dinamične saradnje. Iako više detalja o ovom partnerstvu tek treba da usledi, jasno je da će i Agfa i Efi svoja zajednička rešenja obeležiti sopstvenim brendom. Takođe, Efi će nastaviti da nudi Fieri kao front-end, dok će Agfa nastaviti da preferira svoj Asanti softver.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content