Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa predstavlja InterioJet – sustav tiska za unutarnje uređenje

InterioJet 3300 višenamjenski je ink jet sustav na bazi vode za ispis na dekorativne papire koji se koriste za uređenje interijera, poput laminatnih podova i namještaja. Pruža briljantnu i dosljednu kvalitetu ispisa i omogućuje stvaranje prilagođenih interijerskih ukrasa, uključujući logotipe robnih marki, slike ili sezonske teme.

InterioJet je izgrađen na istoj ink jet tiskarskoj platformi kao i nagrađivani visokotlačni Agfa Jeti Tauro LED UV, tiskarski stroj za tisak u sign&display segmentu. Pruža istu pouzdanost ispisa – sada s ispisnim glavama, bojom i sustavom sušenja podešenim za pigmentne boje na bazi vode.

InterioJet 3300 ubrzat će transformaciju s analognog (gravura) na digitalni tisak na tržištu laminiranih površina”, kaže Tom Cloots, direktor Industrial Inkjet Agfa, Europe. „To je idealno isplativo rješenje za srednje i male naklade. Ograničeno vrijeme pokretanja i velika fleksibilnost omogućit će dobavljačima laminiranih površina da prošire svoje poslovanje odgovaranjem na nove zahtjeve tržišta, uključujući ispis na zahtjev i pravovremenu dostavu. Sustav omogućuje dizajnerima uređenja interijera da puste svoju kreativnost na slobodu i kreiraju prilagođene dizajne za svaku narudžbu. “

InterioJet može istodobno ispisivati ​​na dvije role – svaka širine do 155cm i težine do 600kg – brzinom do 340m² na sat. Postiže briljantnu i dosljednu kvalitetu ispisa. Ističe se vrhunskim kontrastom, oštrinom i zasićenošću boja, podudarajući se s tipičnim profilima boja u dekorativnoj industriji.

Uključujući Agfinu potpisanu tehnologiju ‘Thin Ink Layer’, InterioJet se može pohvaliti malom potrošnjom boje, smanjujući troškove proizvodnje i otisak. Može se kombinirati bez napora s raznim postupcima impregnacije i laminiranja.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content