Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa predstavlja InterioJet – sistem štampe za unutrašnje uređenje

InterioJet 3300 je višenamenski ink jet sistem na bazi vode za štampu na dekorativne papire koji se koriste za uređenje enterijera, kao što su laminat i nameštaj. Pruža sjajan i konzistentan kvalitet štampe i omogućava stvaranje prilagođenih enterijerskih ukrasa, uključujući logotipe brendova, slike ili sezonske teme.

InterioJet je izgrađen na istoj ink jet štamparskoj platformi kao i nagrađivani visokotlačni Agfa Jeti Tauro LED UV, za štampu u sign&display segmentu. Pruža istu pouzdanost štampe – sada sa štamparskim glavama, bojom i sistemom sušenja podešenim za pigmentne boje na bazi vode.

„InterioJet 3300 će ubrzati transformaciju s analogne (gravura) na digitalnu štampu na tržištu laminiranih površina”, kaže Tom Cloots, direktor Industrial Inkjet Agfa, Europe. „To je idealno isplativo rešenje za srednje i male tiraže. Ograničeno vreme pokretanja i velika fleksibilnost omogućiće dobavljačima laminiranih površina da prošire svoje poslovanje odgovaranjem na nove zahteve tržišta, uključujući štampu na zahtev i blagovremenu dostavu. Sistem omogućava dizajnerima enterijera da puste kreativnosti na volju i da kreiraju prilagođene dizajne za svaku narudžbinu. “

InterioJet može istovremeno da štampa ​​na dve rolne – svaka širine do 155cm i težine do 600kg – brzinom do 340m² na sat. Postiže izuzetan i dosledan kvalitet štampe. Ističe se vrhunskim kontrastom, oštrinom i zasićenošću boja, podudarajući se s tipičnim profilima boja u dekorativnoj industriji.

Uključujući Agfinu proverenu tehnologiju ‘Thin Ink Layer’, InterioJet se može pohvaliti malom potrošnjom boje, smanjujući troškove proizvodnje i otisak. Takođe, jednostavno se kombinuje sa raznim postupcima impregnacije i laminiranja.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content