Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa UV LED ink jet boje dobile Greenguard Gold certifikat

Agfa je objavila da su njezine Anuvia 1250/1551 i Anapurna1200 / 1501 UV LED boje za ink jet ispis, namijenjene za tisak sign & displej materijala, dobile certifikat Greenguard Gold kao priznanje za njihove ekološke karakteristike.
Certifikat Greenguard dodjeljuje se proizvodima koji udovoljavaju nekim od najstrožih svjetskih standarda o kemijskim emisijama, pomažući smanjenju zagađenja zraka u zatvorenom prostoru i riziku izloženosti kemikalijama. Zlatni standard Greenguard uključuje kriterije temeljene na zdravstvenoj ispravnosti na temelju više od 360  vrsta VOC-a (isparivih organskih spojeva) te zahtijeva niže razine ukupnih emisija VOC-a kako bi se osiguralo da su proizvodi prihvatljivi za uporabu u osjetljivim zatvorenim okruženjima poput škola i zdravstvenih ustanova.

Anuvia i Anapurna UV LED  boje podudaraju se i s Agfinim Jeti i Anapurna pisačima širokog formata, a odlikuje ih:
• široki gamut boja – Agfine UV LED boje mogu se pohvaliti širokim rasponom boja i velikom živošću, što rezultira živahnim, ali prirodnim otiscima
• svestranost – posebno su formulirana za ispis i na krute i na fleksibilne medije što proširuje opseg mogućih primjena
• najniža potrošnja tinte – zahvaljujući Agfinoj patentiranoj tehnologiji ‘Thin Ink Layer’ koja se oslanja na kombinaciju visokog opterećenja pigmenta i optimalne disperzije pigmenta pomoću Asanti workflow algoritma, potrošnja boje po kvadratnom metru je niska.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content