Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa UV LED ink jet boje dobile Greenguard Gold certifikat

Agfa je objavila da su njezine Anuvia 1250/1551 i Anapurna1200 / 1501 UV LED boje za ink jet ispis, namijenjene za tisak sign & displej materijala, dobile certifikat Greenguard Gold kao priznanje za njihove ekološke karakteristike.
Certifikat Greenguard dodjeljuje se proizvodima koji udovoljavaju nekim od najstrožih svjetskih standarda o kemijskim emisijama, pomažući smanjenju zagađenja zraka u zatvorenom prostoru i riziku izloženosti kemikalijama. Zlatni standard Greenguard uključuje kriterije temeljene na zdravstvenoj ispravnosti na temelju više od 360  vrsta VOC-a (isparivih organskih spojeva) te zahtijeva niže razine ukupnih emisija VOC-a kako bi se osiguralo da su proizvodi prihvatljivi za uporabu u osjetljivim zatvorenim okruženjima poput škola i zdravstvenih ustanova.

Anuvia i Anapurna UV LED  boje podudaraju se i s Agfinim Jeti i Anapurna pisačima širokog formata, a odlikuje ih:
• široki gamut boja – Agfine UV LED boje mogu se pohvaliti širokim rasponom boja i velikom živošću, što rezultira živahnim, ali prirodnim otiscima
• svestranost – posebno su formulirana za ispis i na krute i na fleksibilne medije što proširuje opseg mogućih primjena
• najniža potrošnja tinte – zahvaljujući Agfinoj patentiranoj tehnologiji ‘Thin Ink Layer’ koja se oslanja na kombinaciju visokog opterećenja pigmenta i optimalne disperzije pigmenta pomoću Asanti workflow algoritma, potrošnja boje po kvadratnom metru je niska.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti