PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Agfa UV LED Ink Jet boje dobile Greenguard Gold sertifikat

Agfa je objavila da su njene Anuvia 1250/1551 i Anapurna1200 / 1501 UV LED boje za ink jet štampu, namenjene za štampu sign & displej materijala, dobile sertifikat Greenguard Gold kao priznanje za njihove ekološke karakteristike.

Sertifikat Greenguard se dodeljuje proizvodima koji ispunjavaju neki od najstrožih svetskih standarda o hemijskim emisijama, doprinoseći smanjenju zagađenja vazduha u zatvorenom prostoru i smanjenju rizika od izloženosti hemikalijama. Zlatni standard Greenguard uključuje kriterijume zasnovane na zdravstvenoj ispravnosti na osnovu više od 360 vrsta VOC-a (isparivih organskih spojeva), kao i zahteva za nižim nivoom ukupnih emisija VOC-a, kako bi se osiguralo da su proizvodi prihvatljivi za upotrebu u osetljivim zatvorenim okruženjima, poput škola i zdravstvenih ustanova.

Anuvia i Anapurna UV LED  boje podudaraju se i s Agfa Jeti i Anapurna štampačima velikog formata, a odlikuje ih:

• široki gamut boja – Agfa UV LED boje mogu se pohvaliti širokim rasponom boja i velikom živošću, što rezultira živahnim, ali prirodnim otiscima

• svestranost – posebno su formulisane za štampu i na krute i na fleksibilne medije što proširuje opseg mogućih primena

• najniža potrošnja tinte – zahvaljujući Agfa patentiranoj tehnologiji ‘Thin Ink Layer’ koja se oslanja na kombinaciju visokog opterećenja pigmenta i optimalne disperzije pigmenta pomoću Asanti workflow algoritma, potrošnja boje po kvadratnom metru je niska.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content