Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ambalažna rješenja o kojima se šuška

Kontinuirani rast proizvodnje ambalaže osigurava stabilnost i stalni razvoj grafičke industrije u tom segmentu. Osim tiskara koje se najčešće bave proizvodnjom papirne i kartonske ambalaže, proizvođača etiketa i fleksibilne ambalaže, sve je više poduzetnika iz nekih drugih srodnih industrija koji investiraju u proizvodnju otisnute ambalaže. Jedan od razloga je i činjenica da, osim konvencionalne opreme, danas postoje rješenja digitalnog tiska ambalaže za male, srednje i velike proizvodnje, za različite primjene ambalaže i različite podloge. Upravo radi velike različitosti i činjenice da ne postoji jedno rješenje za sve proizvode, važno je znati što želite proizvoditi i proizvodni pogon prilagoditi upravo toj specifičnoj potrebi.
GRAFIKnet već pune 23 godine nudi cjelovita rješenja u grafičkoj industriji.

Individualni pristup svakom klijentu, maksimalna personalizacija, savjetovanje te vrhunska servisna podrška, kao i kontinuirano ulaganje u izobrazbu stručnog osoblja čine ih jedinstvenima i drugačijima.
Osim tehnološko-tehničkih rješenja nude i usluge savjetovanja te Fogra standardizacije kao osnovu za kvalitetnu i kontroliranu proizvodnju.

Rješenja za konvencionalni i digitalni tisak

U segmentu konvencionalne opreme koja je ipak najstarija i najraširenija grana proizvodnje otisnute ambalaže za početak ističemo Kodak workflow sustave za potrebe grafičke pripreme. Logično je odmah nadovezati se s CTP sustavima tvrtke Miraclon za izradu fotopolimernih klišeja.
Spomenut ćemo i njihovo partnerstvo s tvrtkom MPS iz Nizozemske i njihove vrhunske flekso strojeve iz role za tisak etiketa i fleksibilne ambalaže.

Za doradu etiketa iz role u ponudi imaju sustave tvrtke Grafotronic. Primjenjivi su za otiske i iz konvencionalnog i iz digitalnog tiska.

Za izradu ambalaže digitalnom tehnikom tiska GRAFIKnet u ponudi ima strojeve za tisak etiketa iz role te strojeve za tisak na kartonu i valovitoj ljepenci tvrtke Durst.
Zünd sustavi za rezanje materijala postavljaju standarde kada je riječ o digitalnom rezanju.

Više o rješenjima za digitalni tisak i doradu, kao i softverima Multipress i Cerm te programskim paketima pročitajte u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content