PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Ambalažna rešenja o kojima se šuška

Kontinuirani rast proizvodnje ambalaže obezbeđuje stabilnost i stalan razvoj grafičke industrije u tom segmentu. Pored štampara koji se najčešće bave proizvodnjom papirne i kartonske ambalaže, proizvođača etiketa i fleksibilne ambalaže, sve je više preduzetnika iz nekih drugih srodnih delatnosti koji ulažu u proizvodnju štampane ambalaže. Jedan od razloga je i činjenica da, pored konvencionalne opreme, danas postoje rešenja za digitalnu štampu ambalaže za malu, srednju i veliku proizvodnju, za različite primene ambalaže i različite podloge. Upravo zbog velike raznolikosti i činjenice da ne postoji jedinstveno rešenje za sve proizvode, važno je da znate šta želite da proizvodite i da proizvodni pogon prilagodite toj specifičnoj potrebi. GRAFIKnet  već 23 godine nudi kompletna rešenja u grafičkoj industriji.

Individualni pristup svakom klijentu, maksimalna personalizacija, konsalting i vrhunska servisna podrška, kao i kontinuirano ulaganje u obuku stručnog kadra, čine ih jedinstvenim i drugačijim.

Pored tehnološko-tehničkih rešenja, nude i konsultantske usluge i Fogra standardizaciju kao osnovu za kvalitetnu i kontrolisanu proizvodnju.

Rešenja za konvencionalnu i digitalnu štampu

U segmentu konvencionalne opreme, koja je i dalje najstarija i najrasprostranjenija grana proizvodnje štampane ambalaže, izdvajamo Kodak workflow sisteme za potrebe grafičke pripreme. Logično je odmah nastaviti sa Miraclon CTP sistemima za proizvodnju fotopolimernih ploča.

Pomenućemo i njihovo partnerstvo sa kompanijom MPS iz Holandije i njihove vrhunske flekso mašine za štampu iz rolne etiketa i fleksibilne ambalaže.

Za završnu obradu etiketa iz rolneu ponudi imaju sisteme kompanije Grafotronic. Primenljivi su za otiske iz konvencionalne i digitalne štampe.

Za proizvodnju ambalaže tehnikom digitalne štampe, GRAFIKnet nudi mašine za štampanje etiketa iz rolne i mašine za štampu na kartonu i valovitom kartonu kompanije Durst.

Zünd sistemi za sečenje materijala postavljaju standard kada je u pitanju digitalno sečenje.

Više o rešenjima za digitalnu štampu i završnu obradu, kao i Multipress softverima i Cerms softverskim paketima pročitajte u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content