Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

ArtisJet 5000U UV printer u tiskari R&S u Sarajevu

Tvrtka Misija d.o.o. iz Brčkog na tržištu Bosne i Hercegovine ovlašteni je distributer za brendove Konica Minolta, Cyklos (uređaji  za doradu), CTP (uređaji za plastificiranje iz role), Opus (rješenja za tvrdo koričenje), artisJet (UV LED printeri), Front (binderi, grafički noževi) i Sasmoon (doradni strojevi). 

Nakon premijere novog artisJet 3000U Pro printera na sajmu Print21 ove godine u Sarajevu, mogu se pohvaliti instalacijom još većeg. Radi se o Artis 5000U printeru koji je instaliran je u tiskari R&S u Sarajevu.

Radi se o malom UV B2 pisaču koji je dizajniran za ispis na krute i fleksibilne materijale. Suši se direktno na mediju, bilo da se radi o drvetu, PVC-u, akrilu, metalu, koži, staklu, kristalu, keramici, aluminiju, bakru, itd.
Artis 5000U idealan je za natpise, unutarnje dekoracije, ispis industrijskih naljepnica, braillevih znakova, telefonskih maskica, kartica, olovaka, itd.

Sustav tinte temelji se na naprednom LED UV sustavu stvrdnjavanja. Koristi artisJet LED UV tintu koja omogućuje stvaranje nevjerojatnih 3D teksturiranih i izdignutih efekata ispisa. Za oštre detalje i renderiranje sitnog teksta, artisJet 5000U  ispisuje do 1440 dpi-a u visokoj razlučivosti.

„Na sajmu u Sarajevu vidjeli smo mogućnosti i upoznali se s karakteristikama ovog printera tako da smo se odlučili na ovu investiciju. Najviše radi jednostavnosti korištenja, brzine i ekološkog aspekta. S obzirom da se naša tvrtka bavi prodajom promotivnih artikala, najviše ćemo ga koristiti u te svrhe“, komentirao je gosp. Samir Deronja, voditelj grafičkog studija i dizajna u tvrtki R&S.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content